Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018

Χιονοθύελλα στις Ανατολικές Πολιτείες των ΗΠΑ


Οι ανατολικές Πολιτείες περνούν δύσκολες ώρες αφού χιόνι έπεσε από τη Σαβάννα της Γεωργίας και έρχεται με ταχύτητα 60 μιλίων στις βόρειες πολιτείες.
Στη Βοστώνη θα αρχίσει να ρίχνει χιόνι από τις 3:00 το πρωί και η ταχύτητα του ανέμου θα ξεπεράσει τα 60 μίλια την ώρα όπως λέγουν οι ειδικοί.
Τα Σχολεία και πολλές υπηρεσίες αλλά και ιδιωτικές επιχειρήσεις δεν θα λειτουργήσουν σήμερα και πολλά συγκοινωνιακά δίκτυά θα σταματήσουν για πολλές ώρες.
Από τις 1:00 το απόγευμα της Πέμπτης μέχρι τις 5:00 το απόγευμα θα είναι η χειρότερη χρονική στιγμή αφού το χιόνι θα πέφτει σε ρυθμό 3-4 πόντους την ώρα.
Παράλληλα οι παράκτιες περιοχές θα έχουν μεγάλο πρόβλημα αφού το κύμα στις παραλίες θα ανέβει σε ύψος 12-14 πόδια (3-4 μέτρα).  
Υπολογίζουν ότι το χιόνι θα φτάσει τους 35 πόντους ενώ με το τέλος του χιονιού θα πέσει και πάλι η θερμοκρασία.  Όπως λέγουν οι ειδικοί η θερμοκρασία το βράδυ της Παρασκευής και του Σαββάτου θα κατέβει στους -22 με -24 βαθμούς Κελσίου.  Ενώ με τον αέρα το θερμόμετρο θα κατέβει στους μείον 35 Κελσίου!

Τα τρόφιμα και είδη έκτακτης ανάγκης έκαναν “φτερά” από τα σούπερ μάρκετ και άλλα καταστήματα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου