Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.comΤετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018

Δολοφόνησαν τον βαρυποινίτη Βασίλη Στεφανάκο – Τον γάζωσαν με καλάσνικοφ στο αυτοκίνητό του

Νεκρός εντοπίστηκε πριν λίγη ώρα ο βαρυποινίτης Βασίλης Στεφανάκος. Ο πρώην βαρυποινίτης Βασίλης Στεφανάκος, ο φερόμενος «νονός των νονών», ο «αρχηγός της Greek Mafia», ο «φίλος των Πυρήνων», όπως τον έχουν χαρακτηρίσει κατά καιρούς οι διωκτικές αρχές, είχε πλούσιο «βιογραφικό».
Ο Βασίλης Στεφανάκος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα.
Σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης, πριν τον συλλάβουν τελικά τον Ιανουάριο του 2008: το ένα για την ηθική αυτουργία των Κώστα Κουτελιέρη και Γιάννη Κάτσιου (26/08/2006) στο Περιστέρι και το άλλο για την απόδραση των Αλκέτ Ριζάι (φυσικού αυτουργού της δολοφονίας) και Βασίλη Παλαιοκώστα (04/06/2006) με ελικόπτερο από τον Κορυδαλλό. Παράλληλα, σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για σύσταση και συμμορία, εκβιάσεις και επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Τελευταία καταδίκη του ήταν στις 14 Δεκεμβρίου 2006 (σε 14,5 χρόνια κάθειρξη για τη μεγάλη υπόθεση με τους 44 κατηγορούμενους για προστασία και λαθρεμπόριο που πιάστηκαν το 2002).
Δείτε την πρώτη εικόνα από το αυτοκίνητο που βρέθηκε ο Β. Σταφανάκος, δολοφονημένος. Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι είχαν στήσει ενέδρα στον πρώην βαρυποινίτη και τον «γάζωσαν» με καλάσνικοφ στο αυτοκίνητό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου