Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Σεισμός 8,2 Ρίχτερ στην Αλάσκα και προειδοποίηση για τσουνάμι

Η προειδοποίηση ισχύει και για τις δυτικές ακτές των ΗΠΑ

Σεισμός 8,2 Ρίχτερ στην Αλάσκα και προειδοποίηση για τσουνάμι Σεισμός μεγέθους 8,2 βαθμών σημειώθηκε την Τρίτη στις 09.31 GMT στην Αλάσκα, όπως ανακοίνωσε η Αμερικανική Γεωλογική Υπηρεσία. 

Η σφοδρή σεισμική δόνηση καταγράφηκε ανοικτά της νότιας ακτής της Αλάσκας, προκαλώντας την έκδοση προειδοποιήσεων για τσουνάμι τόσο για την αμερικανική πολιτεία, όσο και για την δυτική ακτή του Καναδά, σήμερα με την αμερικανική σεισμολογική υπηρεσία (USGS).
Ο σεισμός σημειώθηκε στις 09.31 ώρα Γκρίνουιτς (11.30 ώρα Ελλάδος) σε βάθος δέκα χιλιομέτρων στον Κόλπο της Αλάσκας, σε απόσταση 280 χιλιομέτρων νοτιο-ανατολικά της πόλης Κόντιακ, σύμφωνα με την υπηρεσία.

Το Εθνικό Κέντρο Προειδοποίησης για Τσουνάμι εξέδωσε προειδοποίηση για την νότια ακτή της Αλάσκας, τις Αλεούτιες Νήσους και την επαρχία της Βρετανικής Κολομβίας στον Καναδά. 

Σε επιφυλακή για τσουνάμι ετέθη επίσης ολόκληρη η ακτή του Ειρηνικού στις Ηνωμένες Πολιτείες, από τα μεξικανικά μέχρι τα καναδικά σύνορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου