Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Δευτέρα, 1 Ιανουαρίου 2018

Ελπίδες και προσδοκίες για ένα καλύτερο 2018

Δευτέρα, 1η Ιανουαρίου, 2018

Ελπίδες και προσδοκίες για ένα καλύτερο 2018
Η Ελλάδα, όπως και όλος ο κόσμος, υποδέχτηκε το 2018. Βεγγαλικά και πυροτεχνήματα κόσμησαν τον ουρανό των πόλεων και στα περισσότερα σπίτια μαζεύτηκαν οι άνθρωποι για να γιορτάσουν τον ερχομό της νέας χρονιάς, με την ελπίδα να είναι διαφορετική από την προηγούμενη. Και την προσδοκία, να σταματήσει η πολύχρονη κρίση, η οπισθοδρόμηση του βιοτικού επιπέδου και της αξιοπρέπειας των ανθρώπων, νέων και γηραιότερων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου