Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017

Βίντεο: Σάλος με τριγωνικό UFO στη Ρωσία – Οργίασαν οι θεωρίες συνωμοσίας


Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2017

Οι συνωμοσιολόγοι δεν έχασαν χρόνο δηλώνοντας με πάσα βεβαιότητα ότι το ΑΤΙΑ που καταγράφηκε την περασμένη εβδομάδα στο ρωσικό ουρανό αποτελεί την καλύτερη απόδειξη που έχει καταγραφεί πότε σε βίντεο για… επίσκεψη εξωγήινων στον πλανήτη μας.
Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι ομολογουμένως η ταχύτητα με την οποία πετάει το «UFO» είναι ιδιαίτερα αργή για να πρόκειται για αεροπλάνο, όπως επίσης και το σχήμα του δεν συνηγορεί σε αυτή την πιθανότητα.
Κάποιοι πιο ψύχραιμοι υποστηρίζουν ότι απλώς πρόκειται για ένα drone που πετάει στο νυχτερινό ουρανό.
Καμία από τις εκδοχές δεν στάθηκε αρκετή ωστόσο να εμποδίσει τη γνωστή ιστοσελίδα UFO Today να αναρτήσει αυτό το βίντεο που έγινε viral σε χρόνο ρεκόρ.
Οι ερευνητές που κλήθηκαν να δώσουν τα φώτα τους πάντως υπογραμμίζουν ότι στο βραδινό ουρανό είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσει να υπολογίσει κανείς σωστά τις διαστάσεις και την ταχύτητα με την οποία πετά ένα ιπτάμενο αντικείμενο. Δεν αποκλείουν την περίπτωση του αεροπλάνου, ενώ και αυτοί επισημαίνουν την πιθανότητα να πρόκειται για drone.
Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου