Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017

Βίντεο: Σάλος με τριγωνικό UFO στη Ρωσία – Οργίασαν οι θεωρίες συνωμοσίας


Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2017

Οι συνωμοσιολόγοι δεν έχασαν χρόνο δηλώνοντας με πάσα βεβαιότητα ότι το ΑΤΙΑ που καταγράφηκε την περασμένη εβδομάδα στο ρωσικό ουρανό αποτελεί την καλύτερη απόδειξη που έχει καταγραφεί πότε σε βίντεο για… επίσκεψη εξωγήινων στον πλανήτη μας.
Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι ομολογουμένως η ταχύτητα με την οποία πετάει το «UFO» είναι ιδιαίτερα αργή για να πρόκειται για αεροπλάνο, όπως επίσης και το σχήμα του δεν συνηγορεί σε αυτή την πιθανότητα.
Κάποιοι πιο ψύχραιμοι υποστηρίζουν ότι απλώς πρόκειται για ένα drone που πετάει στο νυχτερινό ουρανό.
Καμία από τις εκδοχές δεν στάθηκε αρκετή ωστόσο να εμποδίσει τη γνωστή ιστοσελίδα UFO Today να αναρτήσει αυτό το βίντεο που έγινε viral σε χρόνο ρεκόρ.
Οι ερευνητές που κλήθηκαν να δώσουν τα φώτα τους πάντως υπογραμμίζουν ότι στο βραδινό ουρανό είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσει να υπολογίσει κανείς σωστά τις διαστάσεις και την ταχύτητα με την οποία πετά ένα ιπτάμενο αντικείμενο. Δεν αποκλείουν την περίπτωση του αεροπλάνου, ενώ και αυτοί επισημαίνουν την πιθανότητα να πρόκειται για drone.
Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου