Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

"The party is over" για 4 παίκτες του Ολυμπιακού. Περιμένουμε άλλοι 4-5 να κοπούν σύντομα

"Βόμβα" έριξε ο Ολυμπιακός: Τέλος Καπίνο, Καρσελά, Μίλιτς, Ζντιέλαρ!

Του Νίκου Γιαννόπουλου
Βόμβα μεγατόνων έριξε ο Ολυμπιακός παραμονές του αγώνα με τη Γιουβέντους. Παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Καπίνο, Καρσελά, Ζντιέλαρ, Μίλιτς για αγωνιστικούς λόγους όπως ενημέρωσαν επίσημα οι "ερυθρόλευκοι".
Μόλις 24 ώρες πριν από το ματς με τη Γιουβέντους, το ρόστερ του Ολυμπιακού μετράει ήδη τέσσερις ποδοσφαιριστές μείον καθώς ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε ότι αποτελούν παρελθόν οι Καπίνο, Ζντιέλαρ, Καρσελά και Μίλιτς.
Το Contra.gr παρουσιάζει τι συμβαίνει με την κάθε περίπτωση ξεχωριστά.
Στον Καπίνο χρεώνονται κυρίως όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (ήταν η τελευταία συμμετοχή του με τον Ολυμπιακό) αλλά και το γεγονός ότι η συμπεριφορά του δεν ήταν η καλύτερη στα αποδυτήρια όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.
Ο Ελληνας τερματοφύλακας είχε έρθει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2015 και είχε υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2019. Είχε στοιχίσει 2.000.000 ευρώ. 
Ο Καρσελά, ο οποίος είχε συμβόλαιο μέχρι το 2020, ουσιαστικά πέρασε και δεν ακούμπησε στον Ολυμπιακό. Καμία ουσιαστική προσφορά ενώ λέγεται ότι μετά τον εκτός έδρας αγώνα είχε και ένα θερμό τετ-α-τετ με τον Τάκη Λεμονή. 
Με τον Ζντιέλαρ δεν είχε επιτευχθεί συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του (έληγε το καλοκαίρι) ενώ είχε εκφράσει την ενόχλησή του στον προπονητή του Ολυμπιακού. 
Ο Μίλιτς, τέλος, ουσιαστικά δεν υπολογιζόταν εδώ και καιρό αν και ο Ολυμπιακός είχε πληρώσει 1.500.000 ευρώ το καλοκαίρι για συμβόλαιο μέχρι το 2020. 
***Την Τετάρτη βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης, επισήμως να επιθεωρήσει έργα. Είναι σαφές πάντως ότι η παρουσία του εκεί μπορεί να συνδυαστεί σαφώς και με τις αποχωρήσεις έστω και αν δεν επιβεβαιώνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου