Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

H Maria Menounos για τις συνέπειες πίεσης της βιομηχανίας θεάματος στην υγεία της

Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου, 2017


Η Μαρία Μενούνος. Photo by Jordan Strauss/Invision/AP.
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το «bullying» (εκφοβισμός) και η τοξικότητα της βιομηχανίας θεάματος, προκάλεσαν χρόνιο στρες με αποτέλεσμα να υπάρξει επιδείνωση στην υγεία της, εκτιμά η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια, Μαρία Μενούνος (Maria Menounos).
Ειδικότερα, η κ. Μενούνος, η οποία το καλοκαίρι υπεβλήθη σε πετυχημένη επέμβαση αφαίρεσης όγκου από τον εγκέφαλό της, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Access Hollywood, και δήλωσε:
«Πιστεύω ότι το χρόνιο στρες στο σώμα μας, είναι πραγματικά κακό. Και πιστεύω ότι για οποιονδήποτε ο οποίος αντιμετωπίζει χρόνιο στρες πρέπει να βρει έναν τρόπο, με φαρμακευτική αγωγή, με οτιδήποτε κάνει για να καταφέρει να αποβάλει αυτή την πίεση και να αφήσει το σώμα του να έχει ένα λεπτό να ‘αναρρώσει’, να αναπνεύσει…»
«Εννοώ, ως γυναίκες ξέρετε», συνέχισε πως τις παρουσιάστριες, «βάζουμε τους εαυτούς μας τελευταίους, βάζουμε την υγεία μας τελευταία. Ανέβαλε αυτή τη μαγνητική για μήνες, επειδή νόμιζα πως ήμουν τρελή, πως ήμουν παρανοϊκή και έθτε την υγεία της μητέρας μου εμπρός, κάτι που είναι κατανοητό, καθώς ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε περισσότερο στους εαυτούς μας».
«Από που προερχόταν αυτό το έντονο στρες, ήταν απλά από τη δουλειά, από τη βιομηχανία (σ.σ. του θεάματος), κάτι συνέβη;», ερωτήθηκε η κ. Μενούνος.
«Ναι, πιστεύω πως η βιομηχανία (σ.σ. του θεάματος), έχει αρκετό ‘bullying’ (εκφοβισμό), αρκετή τοξικότητα…Ναι, πιστεύω πως είναι ένα σκληρό ‘ταξίδι’. Ξέρετε υπάρχει αυτή η λάμψη που όλοι βλέπουν, και νιώθω απίστευτα ευλογημένη που είμαι μέρος αυτού, αλλά υπήρξαν δύσκολες στιγμές και είμαι βέβαιη, πως και εσείς δεν είχατε μόνο εύκολες στιγμές…», απάντησε και συμπλήρωσε:
«Και πιστεύω πως ως γυναίκες είμαστε τόσο σκληρές, που το αφήνουμε πέρα, προχωράμε, δουλεύουμε σκληρά και πιστεύουμε ότι θα είμαστε καλά. Ναι, είμαι καλά… με κάτι επιπλοκές (σ.σ. δείχνοντας το κεφάλι της).
«Η μητέρα σου πως τα πάει;», ερωτήθηκε στη συνέχεια η ομογενής, καθώς η ελληνικής καταγωγής μητέρα της, έχει διαγνωστεί με καρκίνο στον εγκέφαλο.
«Τα πηγαίνει καλά αυτή τη στιγμή, δόξα τω Θεώ. Είναι σε σταθερή κατάσταση…Ελπίζω να συνεχίσουμε να ακούμε πως η κατάστασή της είναι σταθερή ή θαύμα. Κάθε βράδυ προσεύχομαι για ένα θαύμα…», απάντησε, προσθέτοντας πως και το σκυλάκι της έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου