Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Μόσχα: Με την βοήθεια της CIA απετράπη τρομοκρατικό χτύπημα

Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου, 2017

Ο σύντροφος και ο καπιταλιστής

Στον αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να τηλεφώνησε σήμερα ο ρώσος ομόλογός του, Βλαντιμίρ Πούτιν, προκειμένου να τον ευχαριστήσει για τις πληροφορίες που παρείχε η CIA στις ρωσικές αρχές και οδήγησαν στην αποτροπή τρομοκρατικής επίθεσης στην Αγία Πετρούπολη.
Την παραπάνω είδηση μεταδίδουν ρωσικά μέσα, επικαλούμενα πηγές του Κρεμλίνου, σύμφωνα με τις οποίες οι πληροφορίες που παρείχε η CIA επέτρεψαν στις ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας να αποτρέψουν μια επίθεση στον Καθεδρικό Καζάνσκι (Ναός της Παναγίας του Καζάν), στην Αγία Πετρούπολη. Χάρη σ’ αυτές εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι επίδοξοι τρομοκράτες.
Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δύο ηγέτες, ο Πούτιν ευχαρίστησε τον Τραμπ και του ζήτησε να μεταφέρει την ευγνωμοσύνη του στον διευθυντή της CIA και στους εργαζόμενους στην υπηρεσία. Διαβεβαίωσε επίσης ότι η Ρωσία θα ενημερώσει τις αμερικανικές αρχές εάν λάβει οποιαδήποτε πληροφορία για κάποια σχεδιαζόμενη επίθεση στις ΗΠΑ.
Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου