Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Δικαστήριο κλείνει και εκποιεί το εστιατόριο του ομογενή Θωμά Κατσιαντώνη



Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου, 2017

Το Tommy K’s Sports Bar &Restaurant ιδιοκτησίας του κ. Θωμά Κατσιαντώνη. Φωτογραφία αρχείου: «Ε.Κ.»/ Θεόδωρος Καλμούκος.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ-ΝΙΟΥ ΧΑΜΣΑΪΡ. Δικαστήριο του Νιου Χαμσάιρ απεφάσισε το κλείσιμο και την πώληση του «Tommy K’s Sports Bar & Restaurant», ιδιοκτησίας του πολιτειακού βουλευτή του Νιου Χαμσάιρ και συνάμα δημοτικού συμβούλου του Μάντσεστερ Θωμά Κατσαντώνη, σύμφωνα με δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας «The Union Leader» του Μάντσεστερ.
Επίσης ο τηλεοπτικός σταθμός «WMUR-9» του Μάντσεστερ αφιέρωσε εκτενές ρεπορτάζ με σχετικές εικόνες του κ. Κατσιαντώνη και του εστιατορίου.
Ο κ. Κατσιαντώνης είχε κατηγορηθεί τον περασμένο Φεβρουάριο για κατακράτηση χρηματικών ποσών από τους φόρους του φαγητού και ότι όφειλε στην Φορολογική Υπηρεσία περισσότερες από 427.000 χιλιάδες δολάρια, σύμφωνα πάντοτε με τα δικαστικά έγγραφα και τα δημοσιεύματα των προαναφερθέντων αμερικανικών Μέσων Ενημέρωσης.
Οπως αναφέρουν, ο κ. Κατσιαντώνης έχει συμφωνήσει να προβεί σε capped plea αναφορικά με τις εκκρεμείς ποινικές κατηγορίες, αλλά οι όροι αυτής της συμφωνίας δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ακόμα, όπως δήλωσαν οι εισαγγελείς.
Το κλείσιμο του εστιατορίου σφραγίσθηκε έπειτα από την απόφαση του δικαστή των Ηνωμένων Πολιτειών Michael Fagone να μετατρέψει το καθεστώς πτώχευσης, γνωστό ως Chapter 11, που σημαίνει καθεστώς αναδιοργάνωσης, σε καθεστώς Chapter 7, δηλαδή εκποίησης.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου