Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017

Δικαστήριο κλείνει και εκποιεί το εστιατόριο του ομογενή Θωμά ΚατσιαντώνηΠέμπτη, 21 Δεκεμβρίου, 2017

Το Tommy K’s Sports Bar &Restaurant ιδιοκτησίας του κ. Θωμά Κατσιαντώνη. Φωτογραφία αρχείου: «Ε.Κ.»/ Θεόδωρος Καλμούκος.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ-ΝΙΟΥ ΧΑΜΣΑΪΡ. Δικαστήριο του Νιου Χαμσάιρ απεφάσισε το κλείσιμο και την πώληση του «Tommy K’s Sports Bar & Restaurant», ιδιοκτησίας του πολιτειακού βουλευτή του Νιου Χαμσάιρ και συνάμα δημοτικού συμβούλου του Μάντσεστερ Θωμά Κατσαντώνη, σύμφωνα με δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας «The Union Leader» του Μάντσεστερ.
Επίσης ο τηλεοπτικός σταθμός «WMUR-9» του Μάντσεστερ αφιέρωσε εκτενές ρεπορτάζ με σχετικές εικόνες του κ. Κατσιαντώνη και του εστιατορίου.
Ο κ. Κατσιαντώνης είχε κατηγορηθεί τον περασμένο Φεβρουάριο για κατακράτηση χρηματικών ποσών από τους φόρους του φαγητού και ότι όφειλε στην Φορολογική Υπηρεσία περισσότερες από 427.000 χιλιάδες δολάρια, σύμφωνα πάντοτε με τα δικαστικά έγγραφα και τα δημοσιεύματα των προαναφερθέντων αμερικανικών Μέσων Ενημέρωσης.
Οπως αναφέρουν, ο κ. Κατσιαντώνης έχει συμφωνήσει να προβεί σε capped plea αναφορικά με τις εκκρεμείς ποινικές κατηγορίες, αλλά οι όροι αυτής της συμφωνίας δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ακόμα, όπως δήλωσαν οι εισαγγελείς.
Το κλείσιμο του εστιατορίου σφραγίσθηκε έπειτα από την απόφαση του δικαστή των Ηνωμένων Πολιτειών Michael Fagone να μετατρέψει το καθεστώς πτώχευσης, γνωστό ως Chapter 11, που σημαίνει καθεστώς αναδιοργάνωσης, σε καθεστώς Chapter 7, δηλαδή εκποίησης.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου