Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Ισχυρή έκρηξη βόμβας στο Εφετείο συγκλονίζει την Αθήνα

Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου, 2017

Ακούστηκε σε πολύ μεγάλη ακτίνα

Ισχυρή έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε στο Εφετείο Αθηνών, στην οδό Λουκάρεως, συγκλόνισε την πρωτεύουσα αφού ακούστηκε σε πολύ μεγάλη ακτίνα, ενώ ανάγκασε αρκετούς από του περιοίκους να πεταχτούν από τα κρεβάτια τους. 
Ο ωρολογιακός εκρηκτικός μηχανισμός βρισκόταν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σε τσάντα την οποία άφησαν μπροστά από το κτίριο δυο άτομα, και πυροδοτήθηκε στις 03.25 π.μ. ώρα Ελλάδος,σήμερα Παρασκευή, προκαλώντας μεγάλες ζημιές.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί. Υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα και η περιοχή αποκλείστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις. 
Αγνωστος τηλεφώνησε στις 02.50 στην Εφημερίδα των Συντακτών και την ιστοσελίδα Zougla.gr, λέγοντας ότι σε σαράντα λεπτά θα εκραγεί βόμβα στο Εφετείο Αθηνών, στην οδό Λουκάρεως. 
Στο σημείο μετέβησαν και άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, οι οποίοι συγκεντρώνουν στοιχεία προκειμένου να εξακριβώσουν το είδος της βόμβας και να βρουν τυχόν στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών.
Ολα δείχνουν ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια και γι' αυτό τις έρευνες έχει αναλάβει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου