Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017

Η ρωσική Βουλή κλείνει την πόρτα στα αμερικανικά ΜΜΕ

Αναιρείται η δημοσιογραφική τους διαπίστευση

Η ρωσική Βουλή κλείνει την πόρτα στα αμερικανικά ΜΜΕ
Το σχετικό αίτημα, να αρθεί η διαπίστευση όλων των αμερικανικών μέσων στην ρωσική βουλή ως απάντηση στην απόφαση του αμερικανικού Κογκρέσου, κατέθεσε προς το σώμα, η αρμόδια επιτροπή ελέγχου της ρωσικής Δούμας
Από τις 6 Δεκεμβρίου του 2017 κανένα αμερικανικό Μέσο Ενημέρωσης δεν θα μπορεί να μπαίνει στην ρωσική Βουλή, καθώς οι βουλευτές της πρότειναν να αρθεί η διαπίστευση τους μετά την απόφαση που πήρε το αμερικανικό Κογκρέσο να άρει την διαπίστευση του τηλεοπτικού σταθμού Russia Today στο Κογκρέσο. 
Το σχετικό αίτημα, να αρθεί η διαπίστευση όλων των αμερικανικών μέσων στην ρωσική βουλή ως απάντηση στην απόφαση του αμερικανικού Κογκρέσου, κατέθεσε προς το σώμα, η αρμόδια επιτροπή ελέγχου της ρωσικής Δούμας, όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος της επιτροπής Όλγκα Σεβαστιάνοβα. 
Το Κρεμλίνο έδειξε κατανόηση για την απόφαση της ρωσικής βουλής. Ο εκπρόσωπος του, Νμτίτρι Πεσκόφ , απαντώντας σε σχετικό ερώτημα για το πώς σχολιάζει την απόφαση αυτή, είπε ότι «την αντιμετωπίζουμε με πλήρη κατανόηση». Παράλληλα πρότεινε στους δημοσιογράφους να απευθυνθούν στην ρωσική Δούμα για να διευκρινίσουν ποια αμερικανικά μέσα περιλαμβάνονται στον κατάλογο των μέσων από τα οποία θα αναιρεθεί η διαπίστευση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου