Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017

Δημόσια αντιπαράθεση Αναγνωστοπούλου - Καμμένου για τον Μουφτή

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου, 2017
Σε δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ βουλευτών της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ εξελίχθηκε η συζήτηση για την εκλογή του Μουφτή από τη μουσουλμανική κοινότητα της Θράκης.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σια Αναγνωστοπούλου, σε δημόσια τοποθέτησή της σχετικά με την εκλογή Μουφτή, στην εκπομπή «Ακραίως» στο ΣΚΑΪ εκανε λόγο για ένα ζήτημα που εκφράζεται στον ΣΥΡΙΖΑ εδώ και χρόνια.
Οπως ανέφερε ,«αλλάζουν πράγματα στη μειονότητα, που έπρεπε να έχουν αλλάξει εδώ και χρόνια» και δήλωσε πως μετά το θέμα της Σαρίας, ανοίγει αναγκαστικά και το θέμα εκλογής του μουφτή.
Η κ. Αναγνωστοπούλου είπε ακόμη χαρακτηριστικά πως «Η μειονότητα στη Θράκη εξακολουθεί να είναι στο έλεος κάποιων εθνικοφρόνων».
Την έντονη αντίδρασή του στα παραπάνω, εξέφρασε αμέσως με παρέμβασή του κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος που έκανε λόγο για απόπειρα διαχωρισμού εκκλησίας - κράτους.

«Η ιστορία με τον μουφτή είναι κερκόπορτα του διαχωρισμού Κράτους - Εκκλησίας», ανέφερε χαρακτηριστικά με την κ. Αναγνωστοπούλου να απαντά πως αρνείται να «πάρει στα σοβαρά», όσα λέει.
Μάλιστα, κατηγόρησε τον κ. Καμμένο πως δεν στήριξε την κυβέρνηση σε πολλά κρίσιμα νομοσχέδια.
Από την πλευρά του ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε πως θα είναι αυστηρός με ζητήματα που αφορούν τη Θράκη και έκανε γνωστό πως ζήτησε «να γίνουν διαβουλεύσεις με όλους τους αρχηγούς και να μην έρθει το θέμα στη δημοσιότητα».
Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου