Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017

Η Βοστώνη της Ελλάδας και του Γιάννη


Του Θεόδωρου ΚαλμούκουΟμάδα νέων με μπλούζες με την επιγραφή «Ελληνική Βραδιά» με την Ελληνική σημαία στο στάδιο TD Garden. Διακρίνεται μπροστά στη σημαία ο ιδιοκτήτης της PhotoΣynthesis Νίκος Καυκάς. Φωτογραφία ευγενώς παραχωρηθείσα από την PhotoΣynthesis
Μόνο σαν ανάκρασμα καρδιάς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτό που έγινε στη Βοστώνη το βράδυ της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο της Ελλάδας, της Ομογένειας, της Αμερικής, του Κόσμου.
Ομογενείς από τη Βοστώνη και πολλές άλλες πόλεις και πολιτείες πλημμύρισαν το στάδιο TDGarden και το γέμισαν με Ελλάδα, με τραγούδια, χορούς, σημαίες, επευφημίες, αφήνοντας κατάπληκτους και ενθουσιασμένους τους Αμερικανούς συμπολίτες μας.
Το χορευτικό συγκρότημα «Υιοί και Θυγατέρες του Μεγάλου Αλεξάνδρου» έδωσε ξεχωριστό χρώμα και κέφι, κι έγραψε θαρρώ άλλη μία σελίδα ιστορίας διότι εδώ που τα λέμε δεν μπορούν όλα τα χορευτικά συγκροτήματα να χορέψουν μέσα στο GardenTD.
Οι φωτογραφίες του Νίκου Καυκά της PhotoSynthesis τις οποίες με προθυμία και ευγένεια παραχώρησε στον «Εθνικό Κήρυκα» ήταν πραγματικά αριστουργηματικές και τον ευχαριστούμε θερμά.
Μπορεί να έχασε η ομάδα του Γιάννη, κέρδισε όμως η Ομογένεια της Βοστώνης και μάλιστα πολλά διότι χάρη σ’ αυτόν μιλούν ακόμα όλα τα κεντρικά Μέσα Ενημέρωσης. Κι όπως ξέρουμε, χωρίς τα Μέσα Ενημέρωσης δεν γίνεται τίποτε γνωστό.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου