Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017

Η Βοστώνη της Ελλάδας και του Γιάννη


Του Θεόδωρου ΚαλμούκουΟμάδα νέων με μπλούζες με την επιγραφή «Ελληνική Βραδιά» με την Ελληνική σημαία στο στάδιο TD Garden. Διακρίνεται μπροστά στη σημαία ο ιδιοκτήτης της PhotoΣynthesis Νίκος Καυκάς. Φωτογραφία ευγενώς παραχωρηθείσα από την PhotoΣynthesis
Μόνο σαν ανάκρασμα καρδιάς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτό που έγινε στη Βοστώνη το βράδυ της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο της Ελλάδας, της Ομογένειας, της Αμερικής, του Κόσμου.
Ομογενείς από τη Βοστώνη και πολλές άλλες πόλεις και πολιτείες πλημμύρισαν το στάδιο TDGarden και το γέμισαν με Ελλάδα, με τραγούδια, χορούς, σημαίες, επευφημίες, αφήνοντας κατάπληκτους και ενθουσιασμένους τους Αμερικανούς συμπολίτες μας.
Το χορευτικό συγκρότημα «Υιοί και Θυγατέρες του Μεγάλου Αλεξάνδρου» έδωσε ξεχωριστό χρώμα και κέφι, κι έγραψε θαρρώ άλλη μία σελίδα ιστορίας διότι εδώ που τα λέμε δεν μπορούν όλα τα χορευτικά συγκροτήματα να χορέψουν μέσα στο GardenTD.
Οι φωτογραφίες του Νίκου Καυκά της PhotoSynthesis τις οποίες με προθυμία και ευγένεια παραχώρησε στον «Εθνικό Κήρυκα» ήταν πραγματικά αριστουργηματικές και τον ευχαριστούμε θερμά.
Μπορεί να έχασε η ομάδα του Γιάννη, κέρδισε όμως η Ομογένεια της Βοστώνης και μάλιστα πολλά διότι χάρη σ’ αυτόν μιλούν ακόμα όλα τα κεντρικά Μέσα Ενημέρωσης. Κι όπως ξέρουμε, χωρίς τα Μέσα Ενημέρωσης δεν γίνεται τίποτε γνωστό.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου