Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Φατάχ: Ανεπιθύμητος στα παλαιστινιακά εδάφη ο Μάικ Πενς

Μετά την απόφαση Τραμπ

Φατάχ: Ανεπιθύμητος στα παλαιστινιακά εδάφη ο Μάικ Πενς
Παλαιστίνιοι καίνε φωτογραφίες του αμερικανού προέδρου κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στη Λωρίδα της Γάζας.Πηγή: (ΕΡΑ)
Ο Λευκός Οίκος εκτίμησε ότι πιθανή ακύρωση της συνάντησης, που έχει προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα, μεταξύ του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Μάικ Πενς και του προέδρου των Παλαιστινίων Μαχμούντ Αμπάς θα ήταν «αντιπαραγωγική».
Ο Πενς «προτίθεται να συναντήσει τον Αμπάς όπως προβλέπεται» επισήμανε στο Γαλλικό Πρακτορείο υψηλόβαθμος αξιωματούχος της αμερικανικής διοίκησης με φόντο τις φήμες για ακύρωση από τον παλαιστίνιο ηγέτη της συνάντησής του με τον αμερικανό αντιπρόεδρο έπειτα από την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.
Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ αναμένεται να επισκεφθεί την Αίγυπτο και το Ισραήλ το δεύτερο 15μερο του Δεκεμβρίου, επίσκεψη που αποκτά ιδιαίτερη σημασία μετά την ανακοίνωση του ρεπουμπλικανού ηγέτη η οποία πυροδότησε τις έντονες αντιδράσεις των Παλαιστινίων και την κατακραυγή της διεθνούς κοινότητας. 

«Δεν θα τον υποδεχτούμε»

Νωρίτερα, υψηλόβαθμο στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος της Φατάχ είδε δηλώσει ότι ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς υπολογίζονται πλέον ως ανεπιθύμητα πρόσωπα μετά την απόφαση του πρώτου να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του κράτους του Ισραήλ.
Σύμφωνα με το στέλεχος αυτό, ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος είχε ζητήσει να συναντηθεί με τον παλαιστίνιο πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς, είναι πλέον ανεπιθύμητος στην Παλαιστίνη.
«Εξ ονόματος της Φάταχ, δηλώνω ότι δεν θα υποδεχτούμε τον αναπληρωτή του Τραμπ στα Παλαιστινιακά Εδάφη. Ζήτησε να συναντηθεί (με τον Αμπάς) στις 19 του μηνός στη Βηθλεέμ. Αυτή η συνάντηση δεν θα γίνει», είπε ο Τζιμπρίλ Ρατζούμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου