Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017

Φατάχ: Ανεπιθύμητος στα παλαιστινιακά εδάφη ο Μάικ Πενς

Μετά την απόφαση Τραμπ

Φατάχ: Ανεπιθύμητος στα παλαιστινιακά εδάφη ο Μάικ Πενς
Παλαιστίνιοι καίνε φωτογραφίες του αμερικανού προέδρου κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στη Λωρίδα της Γάζας.Πηγή: (ΕΡΑ)
Ο Λευκός Οίκος εκτίμησε ότι πιθανή ακύρωση της συνάντησης, που έχει προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα, μεταξύ του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Μάικ Πενς και του προέδρου των Παλαιστινίων Μαχμούντ Αμπάς θα ήταν «αντιπαραγωγική».
Ο Πενς «προτίθεται να συναντήσει τον Αμπάς όπως προβλέπεται» επισήμανε στο Γαλλικό Πρακτορείο υψηλόβαθμος αξιωματούχος της αμερικανικής διοίκησης με φόντο τις φήμες για ακύρωση από τον παλαιστίνιο ηγέτη της συνάντησής του με τον αμερικανό αντιπρόεδρο έπειτα από την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.
Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ αναμένεται να επισκεφθεί την Αίγυπτο και το Ισραήλ το δεύτερο 15μερο του Δεκεμβρίου, επίσκεψη που αποκτά ιδιαίτερη σημασία μετά την ανακοίνωση του ρεπουμπλικανού ηγέτη η οποία πυροδότησε τις έντονες αντιδράσεις των Παλαιστινίων και την κατακραυγή της διεθνούς κοινότητας. 

«Δεν θα τον υποδεχτούμε»

Νωρίτερα, υψηλόβαθμο στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος της Φατάχ είδε δηλώσει ότι ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς υπολογίζονται πλέον ως ανεπιθύμητα πρόσωπα μετά την απόφαση του πρώτου να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του κράτους του Ισραήλ.
Σύμφωνα με το στέλεχος αυτό, ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος είχε ζητήσει να συναντηθεί με τον παλαιστίνιο πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς, είναι πλέον ανεπιθύμητος στην Παλαιστίνη.
«Εξ ονόματος της Φάταχ, δηλώνω ότι δεν θα υποδεχτούμε τον αναπληρωτή του Τραμπ στα Παλαιστινιακά Εδάφη. Ζήτησε να συναντηθεί (με τον Αμπάς) στις 19 του μηνός στη Βηθλεέμ. Αυτή η συνάντηση δεν θα γίνει», είπε ο Τζιμπρίλ Ρατζούμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου