Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017

Αναβάλλεται η αναγόρευση του Άνθιμου ως επίτιμου διδάκτορα του ΑΠΘΑναβάλλεται η τελετή απονομής του τίτλου του Επίτιμου Διδάκτορα του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας ΑΠΘ στον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης ‘Ανθιμο (η καταγωγή του είναι από τη Σαλμώνη, Ηλείας), σύμφωνα με ανακοίνωση της Πρυτανείας. Όπως αναφέρεται, η τελετή «αναβάλλεται για λόγος καλύτερης οργάνωσης».
Αξίζει να σημειωθεί πως η παραπάνω απόφαση έρχεται μετά τις αντιδράσεις πολιτών, που ξεκίνησαν μάλιστα και συλλογή υπογραφών στο διαδίκτυο,  καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που ο Μητροπολίτης έχει εκφράσει δημόσια ρατσιστικές και μισαλλόδοξες απόψεις οι οποίες δεν συνάδουν με το πνεύμα ενός πανεπιστημίου, που οφείλει να υπηρετεί την επιστήμη, και φέρει το κύρος του Αριστοτελείου.
Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου