Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Εκδήλωση στήριξης του π. Νικολάου Καστανά στη Βοστώνη


Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2017

Του Θεοδώρου Καλμούκου



Από την εκδήλωση στήριξης του π. Νικολάου Καστανά στην αίθουσα Heritage Hall του Λέξινγκτον. Φωτογραφία ευγενώς παραχωρηθείσα από την Corina Kapetanakis.
ΒΟΣΤΩΝΗ. Υποστηρικτές του π. Νικολάου Καστανά, διοργάνωσαν εκδήλωση στήριξής του το Σάββατο το βράδυ στην οποία παρευρέθηκαν τριακόσια άτομα, ενώ άλλα εκατό και πλέον περίμεναν έξω από την αίθουσα καθότι δεν τους επιτράπηκε η είσοδος λόγω των κανονισμών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Η εκδήλωση, στην οποία υπήρχαν και μεζεδάκια που έφτιαξαν και πρόσφεραν οι ενορίτες με επικεφαλής την κυρία Δέσποινα Μακρίδη, έγινε στην αίθουσα HeritageHall του Λέξινγκτον της Μασαχουσέτης.
Αρχικά οι διοργανωτές είχαν απευθυνθεί στη Σερβική Ορθόδοξη κοινότητα του Αγίου Σάββα στο Κέμπριτζ, η οποία είχε δεχθεί να ενοικιάσει την αίθουσά της.
Λίγο πριν υπογραφεί το σχετικό συμβόλαιο ο ιερέας ενημέρωσε την επιτροπή ότι η κοινότητα έλαβε τηλεφώνημα από τη Μητρόπολη Βοστώνης να μην παραχωρηθεί η αίθουσα για την εκδήλωση προς τιμήν του π. Καστανά.

Ο π. Νικόλαος Καστανάς πλαισιωμένος από μικρά παιδιά του Ελληνικού Σχολείου, στην εκδήλωση στήριξης του. Φωτογραφία ευγενώς παραχωρηθείσα από την Corina Kapetanakis

Υπενθυμίζεται ότι ο π. Νικόλαος Καστανάς απολύθηκε από τη θέση της προϊσταμενίας της κοινότητας του Αγίου Αθανασίου του Αρλινγκτον Μασαχουσέτης, έπειτα από 28 χρόνια ιερατείας σ’ αυτή, από τον Μητροπολίτη Βοστώνης κ. Μεθόδιο.
Στην εκδήλωση στήριξής του το βράδυ του Σαββάτου παρευρέθηκαν πολλοί νέοι αμφοτέρων των φύλων και παιδιά. Παρών και ο π. Καστανάς με την οικογένειά του, ο οποίος βγήκε από την αίθουσα και χαιρέτησε τους εκατό και πλέον ομογενείς που είχαν παραμείνει εκτός.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου