Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017

Η κλήρωση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Επειδή η Κροατία κληρώθηκε στον όμιλο της παρέας του Λιονέλ Μέσι, δεν σημαίνει αυτομάτως πως η Εθνική θα ήταν μαζί της.
Πολλοί ήταν εκείνοι που δημιούργησαν συνειρμούς στο μυαλό τους όταν η Κροατία "έπεσε" στον όμιλο με την Αργεντινή. Να πού θα ήταν τώρα η Εθνική ποδοσφαίρου, σε περίπτωση που είχε αποκλείσει τους Κροάτες στα πλέι οφ.
Μάλιστα στον ίδιο όμιλο βρέθηκε και η Νιγηρία, εξέλιξη που θύμισε τι είχε συμβεί την πρώτη φορά που η Ελλάδα κατάφερε να πάει στα τελικά του Μουντιάλ, στις ΗΠΑ το 1994. Εκείνο το εφιαλτικό καλοκαίρι του 4-4-2!
Μόνο που όσοι το σκέφτηκαν και δημιούργησαν στο κεφάλι τους αυτό το σενάριο δεν υπολόγισαν ότι η Εθνική με τη θέση της στην Παγκόσμια Κατάταξη θα ήταν στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας.
Αυτό θα σήμαινε κατ' επέκταση πως θα μπορούσε να συνυπάρξει με την Αργεντινή, αλλά ως αντι-Νιγηρία (επίσης στο τέταρτο γκρουπ) και όχι ως αντι-Κροατία. Εκεί ίσως να ήταν οι Δανοί, αφού αυτοί θα έπαιρναν θέση στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας ως επικεφαλής του τρίτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου