Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Ολοκληρώθηκαν τα απεργιακά συλλαλητήρια στο κέντρο της Αθήνας

Μετά την πορεία του ΠΑΜΕ ολοκληρώθηκε και το συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στο κέντρο της Αθήνας. Οι διαδηλωτές αποχωρούν αυτή την ώρα από το Σύνταγμα και κατευθύνονται προς τα Προπύλαια.
Οι διαδηλωτές φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης ζήτησαν  μεταξύ άλλων να υπογραφούν γενικές συλλογικές συμβάσεις και να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί.
Με το κεντρικό σύνθημα περνάμε στην αντεπίθεση – Κάτω τα χέρια από την απεργία, χιλιάδες εργαζόμενοι διατράνωσαν την αντίθεσή τους στις πολιτικές της κυβέρνησης.
Το παρών έδωσε στη συγκέντρωση και ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
Θα πρέπει να επισημανθεί ότι η πορεία του ΠΑΜΕ, μετά το Σύνταγμα, κατευθύνθηκε προς το Μαξίμου και εν συνεχεία κατέληξε στην αμερικανική πρεσβεία προκειμένου να διαμαρτυρηθούν οι διαδηλωτές για την απόφαση Τραμπ να αναγνωρίσει ως πρωτεύουσα του Ισραήλ την Ιερουσαλήμ.
Οι δύο ξεχωριστές πορείες που πραγματοποιήθηκαν ήταν μαζικές. Στην πορεία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ συμμετείχαν μεταξύ άλλων εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, συνταξιούχοι, εργαζόμενοι στη ΔΕΗ και άλλες ομάδες λέγοντας  το δικό τους όχι σε πολιτικές της κυβέρνησης, όπως η πώληση της ΔΕΗ, η μείωση των συντάξεων και η υπερφολογόγηση.
Αντίστοιχες διαδηλώσεις πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη και σε πολλές μεγάλες πόλεις.Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου