Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017

Καναδάς: Μυστήριο με τις δολοφονίες δισεκατομμυριούχου και της συζύγου του

Τους μυστηριώδεις θανάτους του ιδρυτή της καναδικής φαρμακευτικής εταιρείας Apotex, Μπάρι Σέρμαν και της συζύγου του Χάνεϊ, που βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους στο Τορόντο την Παρασκευή, ερευνά η αστυνομία του Καναδά.
Το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο υπόγειο του σπιτιού τους, αφότου η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε τηλεφωνική κλήση για ιατρική βοήθεια λίγο πριν το μεσημέρι, στο σπίτι τους, σε ένα εύπορο τμήμα του βορειοανατολικού Τορόντο.
«Οι συνθήκες του θανάτου τους φαίνονται ύποπτες και αντιμετωπίζονται με αυτόν τον τρόπο» δήλωσε ο αστυνομικός Ντέιβιντ Χόπκινσον. Οι αστυνομικοί δήλωσαν αργότερα στους δημοσιογράφους που συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι τους πως δεν υπήρχαν ενδείξεις παραβίασης της εισόδου.
Τα πτώματα, καλυμμένα με κουβέρτες, μεταφέρθηκαν από το σπίτι και φορτώθηκαν σε ένα φορτηγό χωρίς πινακίδες το βράδυ της Παρασκευής. Το ακίνητο έχει βγει προς πώληση για περίπου 5,4 εκατομμύρια δολάρια.
Ο 75χρονος Σέρμαν, ίδρυσε την Apotex το 1974. Αποχώρησε από τη θέση του γενικού διευθυντή το 2012, αλλά παρέμεινε ως εκτελεστικός διευθυντής. Το Forbes υπολογίζει την καθαρή του αξία στα 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια.
Η Apotex απασχολεί περίπου 11.000 άτομα και είναι η έβδομη μεγαλύτερη φαρμακευτική εταιρεία παγκοσμίως, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της. Είναι η μεγαλύτερη καναδική εταιρεία φαρμακευτικών προϊόντων με ετήσιες πωλήσεις άνω των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Έχει επιχειρήσεις σε πάνω από 45 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ο δήμαρχος του Τορόντο, Τζον Τόρι, δήλωσε «συγκλονισμένος» από τους θανάτους και σημείωσε πως το ζευγάρι είχε κάνει εκτεταμένες δωρεές στην πόλη.
«Η αστυνομία του Τορόντο ερευνά και ελπίζω πως η έρευνα θα μπορέσει να δώσει απαντήσεις σε όλους εμάς που πενθούμε από την τεράστια αυτή απώλεια» δήλωσε.
Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου