Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017

Αμφίπολη: Ξαφνική… κινητικότητα γύρω από τον αρχαιολογικό χώρο


Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου, 2017

Ο περίφημος αρχαιολογικός χώρος στην Αμφίπολη κάπως αιφνιδιαστικά μπαίνει και πάλι στο επίκεντρο. Πολλούς μήνες την αποκάλυψη του περίφημου τάφου και ενώ τα φώτα της δημοσιότητας είχαν αρχίσει να σβήνουν, κάτι άρχισε να κινείται.

Η είδηση έρχεται απ’ το πρόγραμμα Intereg Ελλάδας – Βουλγαρίας απ’ το οποίο φαίνεται ότι εξασφαλίστηκαν πόροι για τη δημιουργία τριών διαδρόμων που θα βοηθήσουν στην επισκεψιμότητα του χώρου. Άλλωστε στην Αμφίπολη δεν υπάρχει μόνο ο περίφημος τάφος.
Έτσι προβλέπεται η δημιουργία ενός διαδρόμου από το Μουσείο της Αμφίπολης μέχρι το ανατολικό τείχος της πόλης και τον κυκλικό προμαχώνα, ενός δεύτερου από το βόρειο τείχος ως τον πύργο του Μαρμαρίου και την αρχαία ξύλινη γέφυρα, αλλά και ενός στο χώρο των χριστιανικών χρόνων με πρόσβαση στους πέντε ναούς, το αρχαίο γυμνάσιο, την ελληνιστική και τη ρωμαϊκή οικία.
Πηγή: newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου