Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017

Ο Τραμπ θα πάει στο Λονδίνο αλλά δεν θα δει την Ελισάβετ

Καλά θα κάνει, αυτή είναι "ανθέλλην"

Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου, 2017
Ο Τραμπ θα πάει στο Λονδίνο αλλά δεν θα δει την ΕλισάβετΟ πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει να επισκεφθεί τη Βρετανία τον Φεβρουάριο για να εγκαινιάσει την νέα πρεσβεία των ΗΠΑ στο Λονδίνο αλλά δεν θα συναντηθεί με τη βασίλισσα Ελισάβετ, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της Daily Mail.

Από τότε που η Ελισάβετ προσκάλεσε τον Τραμπ για να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη, η οποία παραδοσιακά περιλαμβάνει πολυτελείς εκδηλώσεις και διοργανώσεις με οικοδέσποινα την ίδια, η επίσκεψη του Τραμπ στη Βρετανία προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις.

Σχεδόν δύο εκατομμύρια άνθρωποι έχουν υπογράψει αίτηση ζητώντας να μην προσκληθεί ο Τραμπ επειδή θα «προκαλέσει αμηχανία» στη βασίλισσα, ενώ αναμένονται και διαδηλώσεις κατά την άφιξη του ηγέτη των ΗΠΑ στη χώρα.

Η Daily Mail επικαλείται πηγή στο Γουεστμίνστερ, σύμφωνα με την οποία ο Τραμπ ενημέρωσε τηλεφωνικώς χθες Τρίτη την πρωθυπουργό Μέι ότι περί τα τέλη Φεβρουαρίου σχεδιάζει επίσκεψη εργασίας στη Βρετανία για τα εγκαίνια της νέας πρεσβείας, ενός κτιρίου που στοίχισε δισεκατομμύρια δολάρια και έχει θέα στον Τάμεση.


Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα και είπε ότι δεν έχει αλλάξει η θέση της κυβέρνησης ως προς την κρατική επίσκεψη. Έχει γίνει πρόταση για επίσκεψη αλλά δεν έχουν καθοριστεί οι ημερομηνίες.

Η Μέι είχε προσκαλέσει αρχικά τον Τραμπ να επισκεφθεί τη χώρα ως το τέλος του 2017.

Η Βρετανία θεωρεί «ιδιαίτερη» τη σχέση της με την Ουάσινγκτον και στυλοβάτη της εξωτερικής της πολιτικής καθώς ετοιμάζεται για έξοδο από την ΕΕ.

Ωστόσο οι δεσμοί των δύο χωρών δέχτηκαν πλήγμα τους τελευταίους μήνες και κυρίως όταν ο Τραμπ εξαπέλυσε μομφή εις βάρος της Μέι στο Twitter επειδή του άσκησε κριτική όταν ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το αντιισλαμικό βίντεο ενός ακροδεξιού κόμματος της Βρετανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου