Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017

Εκτροχιασμός τρένου στην Πολιτεία Ουάσιγκτον στη δυτική Αμερική με νεκρούς και δεκάδες τραυματίες

Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου, 2017

Αρκετοί άνθρωποι σκοτώθηκαν και πάνω από 70 τραυματίστηκαν απ’ τον εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας του αμερικανικού Οργανισμού Σιδηροδρόμων Amtrak, σήμερα το απόγευμα, στην Ουάσιγκτον. Για την ώρα πάντως δεν μπορεί να ειπωθεί με ακρίβεια ο αριθμός των νεκρών, σύμφωνα τουλάχιστον με δηλώσεις εκπροσώπου του τοπικού σερίφη που έκανε λόγο για «αρκετούς νεκρούς».

Το δυστύχημα συνέβη περίπου στις 07:30 (τοπική ώρα) όταν τρένο της Amtrak, που εκτελούσε το δρομολόγιο από το Σιάτλ στο Πόρτλαντ, εκτροχιάστηκε και έπεσε από μια γέφυρα σε έναν διαπολιτειακό αυτοκινητόδρομο στην κομητεία Πιρς.
 Ο σερίφης της κομητείας έγραψε στο Twitter ότι αρκετοί από τους οδηγούς των αυτοκινήτων όπου ταξίδευαν στον αυτοκινητόδρομο τραυματίστηκαν, αλλά δεν σκοτώθηκαν όταν το τρένο έπεσε από την γέφυρα. Σε ανάρτηση που έκανε λίγο πριν τις 8 (ώρα Ελλάδας) ανέφερε ότι στο τρένο επέβαιναν περίπου 78 άτομα και άλλα 5 πλήρωμα.
Ο εκτροχιασμός σημειώθηκε την πρώτη μέρα που τα τρένα της Amtrak άρχισαν να χρησιμοποιούν μια νέα διαδρομή, που συνδέει τις πόλεις Τακόμα και Ολύμπια, αλλά ακόμη δεν είναι σαφές αν το δυστύχημα σχετίζεται με αυτή τη λεπτομέρεια, αναφέρει το Reuters.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου