Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Η ιστοσελίδα μας, paneliakos.com, σας εύχεται

Υγεία, Πρόοδο και Ευτυχία - Χρόνια Πολλά
Καλά Χριστούγεννα, KALA CHRISTOUGENNA (Greek)
Merry Christmas (American English, USA)

English (UK) Happy Christmas

German: Frohe Weihnachten
French: Joyeux Noël
Spanish: ¡Feliz Navidad
Italian: Buon Natale
Portuguese: Feliz Natal
Japanese: メリークリスマス
Russian: С Рождеством
Dutch: Vrolijk kerstfeest
Swedish: God jul
Czech: Veselé vánoce
Turkish:Mutlu Noeller
Albanian: Gëzuar Krishtlindjet
Estonian: Häid Jõule
Hebrew: חג מולד שמח
Chinese: 圣诞快乐
Ukrainian: З Різдвом
Serbian: Срећан Божић
Filipino: Maligayang Pasko
Georgian: შობა
Finish: hyvää joulua

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017

Αμαλιάδα: «Σφαίρα στην καρδιά της Ελλάδας» οι πλειστηριασμοί

Παρασκευή, 1η Δεκεμβρίου, 2017
Η προσωρινή επιτροπή πρωτοβουλίας κατά των πλειστηριασμών της λαϊκής περιουσίας στο νομό Ηλείας, κάλεσε χθες το απόγευμα τους εκπροσώπους της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των πρωτοβάθμιων  σωματείων του νομού, τους εκπροσώπους των Αγροτικών Συλλόγων  και κάθε ενεργό πολίτη  του νομού που έχει τη διάθεση να παλέψει, ενάντια στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και λαϊκής περιουσίας στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αμαλιάδας για συζήτηση και εκλογή Συντονιστικού.
Στη συνάντηση έγινε συζήτηση και αντηλλάγησαν απόψεις για τα επόμενα βήματα του Συντονιστικού Οργάνου…
Ο εκπαιδευτικός κ. Καραμάνης Γιάννης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ξέρουμε ότι οι πλειστηριασμοί είναι μια σφαίρα στην καρδιά της πατρίδος μας δεν έχουν έχουν στόχο μόνο να αρπάξουν τις λαϊκές περιουσίες από τον φτωχοποιημένο κόσμο αλλά έχουν σαν κύριο στόχο να συντρίψουν και την συνοχή της πατριωτικής μας συνείδησης. Θεωρούμε πως σε αυτή τη φάση βρισκόμαστε μπροστά σε ένα πόλεμο και ο καθένας συμπολίτης μας πρέπει να πάρει τη θέση που του αρμόζει».
Ο κ. Κλαυδιανός Ανδρέας δήλωσε μεταξύ άλλων: «Το θέμα των πλειστηριασμών είναι μια έκφραση του κατοχικού καθεστώτος που έχουν φέρει στην Ελλάδα ξένες δυνάμεις σε συνεργασία με τις δοσιλογικές κυβερνήσεις. Μετά τη λεηλασία της δημόσιας περιουσίας μπαίνει χέρι και στην λαϊκή περιουσία. Εκφράζουμε την αντίθεσή μας στην διαδικασία των πλειστηριασμών. Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών δεν έχει μόνο ανθρωπιστικό χαρακτήρα αλλά έχει και βαθιά πολιτικά και πατριωτικά χαρακτηριστικά».
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου