Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Οικογενειακή τραγωδία στην Κατερίνη: Συγγενείς οι νεκροί της φωτιάς – 8 απεγκλωβισμοί


 Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου, 2017

Οικογενειακή τραγωδία στην Κατερίνη από τη φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 76.
Θύματα, ο άτυχος ηλικιωμένος που απανθρακώθηκε μέσα στο διαμέρισμά του στον 1 όροφο και ο αδερφός του με την κόρη που έχασαν την ζωή τους από αναθυμιάσεις, καθώς εκείνοι διέμεναν στον δεύτερο όροφο.
Πιο συγκεκριμένα, η πυρκαγιά ξέσπασε στις 05.00 τα ξημερώματα σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου και λίγο πριν τις 10.00 το πρωί ολοκληρώθηκε και το έργο της αποκάθαρσης.
Όταν οι πυροσβέστες κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα εντόπισαν απανθρακωμένο τον άτυχο 78χρονο που έμενε μόνος του στο διαμέρισμα, ενώ από τους πυκνούς καπνούς έχασαν την ζωή τους ακόμη δύο άτομα και μάλιστα η 43χρονη ανιψιά του και ο 81χρονος αδερφός του, που έμεναν σε διαμέρισμα του υπερκείμενου ορόφου.
Με κλιμακοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής απεγκλωβίστηκαν από τα μπαλκόνια, ακόμα και από παράθυρα της 5όροφης πολυκατοικίας, 8 άτομα, στους οποίους παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες, αφού πολλοί εξ αυτών χρειάστηκε προληπτικά να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο της Κατερίνης εξαιτίας των τοξικών καπνών που είχαν εισπνεύσει.
Στο Νοσοκομείο χρειάστηκε να μεταφερθεί και ο επικεφαλής της ισχυρής πυροσβεστικής δύναμης στο σημείο και υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης, ο οποίος αισθάνθηκε δύσπνοια από τις αναθυμιάσεις και έντονο πόνο στο στήθος.
Ο αξιωματικός της Πυροσβεστικής νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Κατερίνης, χωρίς ευτυχώς όμως να αντιμετωπίζει κάποιο κίνδυνο.
Έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια αυτής της τραγωδίας διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής
Πηγή: NEWS247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου