Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2017

8 χρόνια από την ίδρυση της ιστοσελίδα μας


paneliakos.com (19 Δεκεμβρίου, 2009 - 2017)
Σε 10 ημέρες από σήμερα η ιστοσελίδα μας κλείνει 8 χρόνια με καθημερινή προσφορά μεταφέροντας νέα, καλά ή κακά, στην Ελληνική Γλώσσα.
Αυτός ήταν και παραμένει ο σκοπός μας να γράφουμε ΝΕΑ στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ. Τη γλώσσα που στηρίζονται οι επιστήμες και που το αλφάβητο της είναι σε όλα τα κομπιούτερς αφού χρησιμοποιείται στα Μαθηματικά, τη Φυσική, στη Χημεία, στην Ιατρική, στη Ψυχολογία...
Τα τελευταία χρόνια η Ελληνική γλώσσα βάλετε από διάφορους “δαίμονες”, ναι δαίμονες.  Η δική μας ιστοσελίδα είναι μία έκφραση εναντίον στην εγκληματική σφυρηλάτηση της Ελληνικής Γλώσσας που τη γεμίζουν τη με υποκοριστικά, ξένες λέξεις και πολλές φορές έχουμε γίνει μάρτυρες που Έλληνες μισθωτοί, σε διάφορες θέσεις, απαξιώνουν τη Γλώσσα στην οποία γράφτηκε το Ευαγγέλιο. Τη γλώσσα που είναι η ρίζα εκατοντάδων χιλιάδων λέξεων της Αγγλικής Γλώσσας. Υποστηρίζουμε την Ελληνική Γλώσσα και για αυτό, τα άρθρα μας είναι στην Ελληνική.

Σήμερα, 8 χρόνια μετά με τη βοήθεια αρκετών φίλων από κοντά και από μακρυά κατορθώσαμε να μας διαβάζουν σε 138 χώρες. Τα στοιχεία που παίρνουμε από την “πλατφόρμα” της google μας λένε ότι έχουμε φτάσει στις 200,000 αναγνώστες!!!
Ξέρουμε ότι διαβάζουν το paneliakos.com σε μήκη και πλάτη του κόσμου με έντονο το Ελληνικό στοιχείο αλλά και αλλού που το Ελληνικό στοιχείο δεν είναι μεγάλο. Ξέρουμε ότι καθημερινά διάφοροι μεταφράζουν την ιστοσελίδα μας στη γλώσσα τους (αυτό είναι πολύ εύκολο πατώντας το option πάνω δεξιά που έχουν τα νεότερα computers).
Πριν οκτώ χρόνια πίνοντας ένα καφεδάκι με το Νίκο Καυκά πήραμε απόφαση να φτιάξουμε την ιστοσελίδα. Ειλικρινά δεν ξέραμε πόσοι θα την διαβάζουν και πόσο καιρό θα κρατήσει!
Στη πορεία γνωρίσαμε κι άλλους από την Αμερική, την Ελλάδα, τον Καναδά, την Αυστραλία, την Ευρώπη και αλλού. Κάποιοι από αυτούς γίνανε συνεργάτες μας. Όλοι μαζί 38 συνεργάτες που στέλνουν ΝΕΑ που ενδιαφέρουν και τα προβάλουμε καθημερινά.
Εκτός από τα ΝΕΑ που παίρνουμε από διάφορες πηγές, όπως εφημερίδες, τηλεόραση... έχουμε και νέα τοπικού ενδιαφέροντος από διάφορες περιοχές του κόσμου.
Θα μπορούσε η ιστοσελίδα μας να λέγετε κάτι άλλο. Ο λόγος που την ονομάσαμε paneliakos είναι για να τιμήσουμε την Ηλεία, την πατρίδα των Ολυμπιακών Αγώνων, την ιδιαίτερη μας πατρίδα αλλά και τον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Βοστώνης.
Μα πάνω από όλα για να τιμήσουμε τον ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΌ, Εσάς τους Αναγνώστες και Αναγνώστριες.
Τα μηνύματα συμπαράστασης που παίρνουμε είναι πολλά και σας ευχαριστούμε. Χωρίς εσάς τους αναγνώστες η ιστοσελίδα μας δεν θα είχε καμία σημασία και σας ευχαριστούμε. Όπως ευχαριστούμε και τους δημοσιογράφους και τα Μέσα Ενημέρωσης για την ανιδιοτελή προσφορά τους.
Η ιστοσελίδα μας δεν έχει πάρει ούτε ένα cent από κανέναν. Στο μέλλον και για να εξοικονομηθούν κάποια έξοδα θα έχουμε μερικούς χορηγούς.
Οι γνώμες που εκφράζουμε πολλές φορές είναι προσωπικές και δεν έχουμε σκοπό να θίξουμε κανέναν. Απλά προσπαθούμε να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον για να ενδιαφερθούν κι άλλοι και να είμαστε καλύτεροι σαν Έλληνες, σαν άνθρωποι.
Καθημερινά έχουμε τα ονόματα αυτών που εορτάζουν. Ο λόγος είναι ότι σας υπενθυμίζουμε αυτούς που γιορτάζουν για να επικοινωνήστε με συγγενείς, φίλους και γνωστούς και να τους ευχηθείτε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
Σας ευχαριστούμε, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ, ΠΡΟΟΔΟ & ΠΡΟΚΟΠΗ
Βασίλης Καυκάς, Βοστώνη USA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου