Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Σύγκρουση τρένων στη Γερμανία με 50 τραυματίες

Κοντά στο Ντίσελντορφ

Σύγκρουση τρένων στη Γερμανία με 50 τραυματίες
Δεκάδες άνθρωποι τραυματίστηκαν σε σύγκρουση αμαξοστοιχιών κοντά στο Ντίσελντορφ, στη δυτική Γερμανία.Πηγή: (RΕUΤΕRS)
Τουλάχιστον 50 άτομα τραυματίστηκαν σε σύγκρουση επιβατικής με μεταγωγική αμαξοστοιχία την Τρίτη το βράδυ στην περιοχή Μέερμπους, κοντά στο Ντίσελντορφ της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας. 
Οπως έγινε γνωστό από τους γερμανικούς Σιδηροδρόμους (DB), στην επιβατική αμαξοστοιχία της «National Express», η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Κολονία-Κρέφελντ, επέβαιναν 100-200 άτομα. Η δεύτερη αμαξοστοιχία ανήκει στην DB. 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Bild, η σύγκρουση σημειώθηκε στην περιοχή του σταθμού Μέερμπους-Οστερατ, όπου το τρένο της DB είχε, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ακινητοποιηθεί. 
Ο μηχανοδηγός της επιβατικής αμαξοστοιχίας είδε ξαφνικά μπροστά του το ακινητοποιημένο τρένο και ενεργοποίησε το σύστημα επείγουσας πέδησης, ενώ ειδοποίησε τους επιβάτες να μετακινηθούν προς τα πίσω βαγόνια. 
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, ενώ οργανώσεις της Εκκλησίας προσπαθούν να βοηθήσουν τους επιβάτες.
TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου