Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017

Σύγκρουση τρένων στη Γερμανία με 50 τραυματίες

Κοντά στο Ντίσελντορφ

Σύγκρουση τρένων στη Γερμανία με 50 τραυματίες
Δεκάδες άνθρωποι τραυματίστηκαν σε σύγκρουση αμαξοστοιχιών κοντά στο Ντίσελντορφ, στη δυτική Γερμανία.Πηγή: (RΕUΤΕRS)
Τουλάχιστον 50 άτομα τραυματίστηκαν σε σύγκρουση επιβατικής με μεταγωγική αμαξοστοιχία την Τρίτη το βράδυ στην περιοχή Μέερμπους, κοντά στο Ντίσελντορφ της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας. 
Οπως έγινε γνωστό από τους γερμανικούς Σιδηροδρόμους (DB), στην επιβατική αμαξοστοιχία της «National Express», η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Κολονία-Κρέφελντ, επέβαιναν 100-200 άτομα. Η δεύτερη αμαξοστοιχία ανήκει στην DB. 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Bild, η σύγκρουση σημειώθηκε στην περιοχή του σταθμού Μέερμπους-Οστερατ, όπου το τρένο της DB είχε, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ακινητοποιηθεί. 
Ο μηχανοδηγός της επιβατικής αμαξοστοιχίας είδε ξαφνικά μπροστά του το ακινητοποιημένο τρένο και ενεργοποίησε το σύστημα επείγουσας πέδησης, ενώ ειδοποίησε τους επιβάτες να μετακινηθούν προς τα πίσω βαγόνια. 
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, ενώ οργανώσεις της Εκκλησίας προσπαθούν να βοηθήσουν τους επιβάτες.
TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου