Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2017

Σε 12.000 απολύσεις προχωρά η General Electric

Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2017
Προεόρτια για καθίζηση της Παγκόσμιας οικονομίας με σοβαρές συνέπειες.  Θα ακολουθήσουν και άλλες μεγάλες εταιρείες
 Ο Θεός να βάλει το χέρι του
Σε 12.000 απολύσεις προχωρά η General Electric
Η General Electric σχεδιάζει να προχωρήσει στην περικοπή 12.000 θέσεων εργασίας στη μονάδα ενέργειας, όπως μετέδωσε την Πέμπτη το πρακτορείο Bloomberg, επικαλούμενο πηγή με γνώση του θέματος
Η General Electric προχωρά στην περικοπή 12.000 θέσεων εργασίας στην παγκόσμια μονάδα ενέργειας, σε μια ακόμα προσπάθεια να αντιμετωπίσει την εξασθένηση της ζήτησης για ενεργειακές μονάδες ορυκτών καυσίμων.
Η αμερικανική εταιρία ξεκίνησε τις περικοπές με στόχο να εξοικονομήσει 1 δισεκ. δολάρια το 2018, λέγοντας ότι αναμένει να συνεχιστούν οι δυσκολίες στον κλάδο.
«Οι παραδοσιακές αγορές ενέργειας, περιλαμβανομένου του αερίου και του άνθρακα, έχουν αποδυναμωθεί», ανέφερε η GE.
Οι φήμες για απολύσεις επιβεβαιώθηκαν από πηγές των εργατικών συνδικάτων την Τετάρτη, με το προσωπικό στην Ελβετία και τη Γερμανία να δέχεται το μεγαλύτερο πλήγμα.
Αυτή η απόφαση είναι επώδυνη, αλλά απαραίτητη για να αντιμετωπίσει η GE Power τα προβλήματα στην αγορά ενέργειας, δήλωσε ο Ράσελ Στόουκς, επικεφαλής της GE Power.
Περίπου το ένα τρίτο των εργαζομένων στην Ελβετία θα επηρεαστούν από την απόφαση της εταιρίας, ενώ πιθανόν να απολυθεί και περίπου το 16% του προσωπικού στη Γερμανία.
Στη Βρετανία, θα επηρεαστούν περίπου 1.100 θέσεις, σύμφωνα με την εταιρία. Στα τέλη του 2016, η GE απασχολούσε σε όλο τον κόσμο 295.000 άτομα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρίας.

Η GE δήλωσε ότι ξεκίνησε συνομιλίες με τους επικεφαλής των συνδικάτων για τις κινήσεις αυτές. Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στη Γερμανία αντέδρασαν οργισμένα στις σχεδιαζόμενες απολύσεις.

«Η ανακοίνωση της GE ότι θέλει να προχωρήσει στην περικοπή χιλιάδων θέσεων εργασίας σε όλη την Ευρώπη δεν είναι ούτε στρατηγικά ούτε οικονομικά δικαιολογημένη και εξυπηρετεί μόνο στη μεγιστοποίηση του βραχυπρόθεσμου κέρδους για τους μετόχους», δήλωσε ο Κλάους Στάιν, εκπρόσωπος του συνδικάτου IG Metall στο εργοστάσιο της GE στο Μανχάιμ.

«Δεν θα το δεχθούμε αυτό και θα παλέψουμε να…διατηρήσουμε τις θέσεις εργασίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου