Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Ένταση στη Χειμάρρα: Κατεδαφίζουν σπίτια ομογενών (photos&video)

Τετάρτη, 1η Νοεμβρίου, 2017

Σιγή από την Ελληνική Κυβέρνηση και τα Μέσα Ενημέρωσης


Η Χειμάρρα εκπέμπει SOS
Που κρύφτηκαν οι πολιτικάντηδες; zzzzzzzz

Ένταση στη Χειμάρρα: Κατεδαφίζουν σπίτια ομογενών (photos&video)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Έκρυθμη είναι η κατάσταση που επικρατεί από το πρωί της Τρίτης (31/10) στην Χειμάρρα, όπου η κυβέρνηση Ράμα ξεκίνησε τις κατεδαφίσεις σπιτιών Ελλήνων, παρά το γεγονός ότι το διοικητικό Πρωτοδικείο της Αυλώνος διέταξε το «πάγωμα» των κατεδαφίσεων.
Από το πρωί είναι ισχυρή η παρουσία της αστυνομίας, καθώς υπάρχουν έντονες αντιδράσεις από τους ομογενείς, οι οποίοι με ελληνικές σημαίες στα χέρια προσπαθούν να σταματήσουν τη διαδικασία.
ximara
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ οι άνδρες της αστυνομίας έχουν απαγορεύσει την είσοδο οχημάτων στην πόλη, ενώ μέχρι στιγμής έχουν ήδη κατεδαφιστεί 8 κτήρια, με τουλάχιστον 22 σπίτια να βρίσκονται στον κατάλογο των κατεδαφίσεων. Οι κάτοικοι ανέβασαν στα social media φωτογραφίες που δείχνουν την κατάσταση που επικρατεί αυτή την ώρα.
«Ντροπή σας είναι οι περιουσίες μας», «Μακριά! Αυτή είναι η γη μας μην την αγγίζετε», φωνάζουν οι ομογενείς με ελληνικές σημαίες στα χέρια.
Πηγή: himara.gr, epirus-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου