Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2017

Παγώνει λόγω Ντόρας τη διαδικασία των F16 ο Καμμένος

Αντίδραση στο «κάτι σάπιο» 
Παγώνει λόγω Ντόρας τη διαδικασία των F16 ο Καμμένος
«Kάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας» δήλωσε για τη συμφωνία για τα F16 η Ντόρα Μπακογιάννη   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )
Την αντίδραση του υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου προκάλεσε η δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη, ότι βλέπει κάτι σάπιο στην συμφωνία για την αναβάθμιση των F16.

Σε tweet του ο Πάνος Καμμένος αναφέρει: «Αφού η Ντόρα βλέπει κάτι σάπιο στη διακρατική συμφωνία για τα F16, σταματώ κάθε διαδικασία έως καταθέσει στην επιτροπή με παρόντα τον Πρέσβη των ΗΠΑ».

Στη συνέντευξη που παραχώρησε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη στο «Βήμα της Κυριακής» αναφέρεται στη συμφωνία της κυβέρνησης με τις ΗΠΑ για τα F16 και εκτιμά ότι «κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας».

Πηγή: IN.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου