Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

ΑΠΟΒΑΣΗ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΜΕ... ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Διαμαρτυρία για το νέο ΚΟΚ

Απόβαση Κρητικών με... γουρούνες στην Αθήνα
«Η ‘‘γουρούνα’’ είναι όχημα παντός τύπου καθώς μπορεί να οδηγηθεί και από ΑμεΑ ενώ ειδικά στην Κρήτη αρκετοί αγρότες τις χρησιμοποιούν για να κάνουν τις αγροτικές εργασίες τους», σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου Ενοικιαζόμενων Αυτοκινήτων και μηχανών, Γιώργο Μπαμιεδάκη.
Παρατεταγμένες… πάνω από 100 «γουρούνες» (φωτογραφία επάνω) βρίσκονταν στο λιμάνι του Ηρακλείου την Κυριακή το βράδυ, περιμένοντας να φορτωθούν στο πλοίο της γραμμής, καθώς οι ιδιοκτήτες τους έρχονται μαζί τους στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχουν σήμερα το πρωί σε πανελλαδική διαμαρτυρία για το νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) που προβλέπει την απαγόρευσή τους σε όλους τους ασφαλτοστρωμένους δρόμους.
«Από το Ηράκλειο φεύγουμε 100 άτομα, ιδιώτες αλλά και ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων οχημάτων για να πάρουμε μέρος στην πανελλήνια διαμαρτυρία στην Αθήνα. Εκεί θα βρεθούμε με τους υπόλοιπους ενοικιαστές και ιδιώτες της Ελλάδος και θα κάνουμε πορεία προς το υπουργείο Μεταφορών ενώ θα ζητήσουμε συνάντηση με τον υπουργό, Χρήστο Σπίρτζη», επισήμανε μιλώντας στο cretapost, ο πρόεδρος του συλλόγου Ενοικιαζόμενων Αυτοκινήτων και μηχανών, Γιώργος Μπαμιεδάκης.

«Μας κλείνει τα μαγαζιά, τα σπίτια»
«Αυτή η οριζόντια απαγόρευση μας δημιουργεί τεράστια προβλήματα. Μας κλείνει τα μαγαζιά, τα σπίτια με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να μείνουν άνεργοι. 
»Η ‘‘γουρούνα’’ είναι όχημα παντός τύπου καθώς μπορεί να οδηγηθεί και από ΑμεΑ ενώ ειδικά στην Κρήτη αρκετοί αγρότες τις χρησιμοποιούν για να κάνουν τις αγροτικές εργασίες τους», τόνισε ο κ. Μπαμιεδάκης.
Παράλληλα, οι ιδιοκτήτες των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων και μηχανών θα αναφέρουν στον υπουργό και το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με την ασφάλιση των οχημάτων.
«Η Πολιτεία μας υποχρεώνει να έχουμε τα οχήματα ασφαλισμένα είτε είναι σεζόν είτε όχι. Μόνο με την παράδοση πινακίδων μπορούμε να κρατήσουμε ανασφάλιστα τα οχήματα. Αυτό όμως δημιουργεί τεράστια προβλήματα ειδικά σε κάποια νησιά που δεν έχουν εφορίες και θα πρέπει να πάνε σε άλλο νησί για να παραδώσουν τις πινακίδες», πρόσθεσε ο κ. Μπαμιεδάκης.
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου