Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΤ. ΧΟΦΜΑΝ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

 Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου, 2017

Καταγγελίες κατά του Ντ. Χόφμαν για σεξουαλική επίθεσηΗ καταγγελία εις βάρος του 80χρονου Χόφμαν δημοσιεύθηκε την 1η Νοεμβρίου στο «Hollywood Rerporter», από την αρθρογράφο και συγγραφέα Άννα Χάντερ. Η Α. Χάντερ στο άρθρο της καταγγέλλει τον Χόφμαν για σεξουαλική επίθεση εναντίον της στα γυρίσματα της ταινίας «Ο Θάνατος του εμποράκου» το 1985, στα οποία εκείνη 17 ετών τότε εργαζόταν ως βοηθός παραγωγής.
Η Άννα Γκράχαμ αναφέρει μεταξύ άλλων στο «Hollywood Rerporter»: Την πρώτη μέρα μου στο γύρισμα μου ζήτησε να του κάνω μασάζ στα πόδια. Με φλέρταρε ανοιχτά, (…) και άρχισε να μιλάει για σεξ.

Όπως αναφέρει η Χάντερ η παρενόχληση εναντίον της ήταν τόσο ωμή που η ίδια κατέληγε να ξεσπά σε κλάματα ενώ κρατούσε και ημερολόγιο για τα όσα συνέβαιναν. Όπως σημειώνει σε ένα άλλο σημείο του άρθρου της: «Συνόδευσα τον Ντάστιν στην λιμουζίνα του και με χάιδεψε από πίσω τέσσερις φορές. Κάθε φορά αντιδρούσα και τον χτυπούσα λέγοντας του ότι είναι ένας πορνόγερος».

Ο Ντάστιν Χόφμαν, απάντησε στο συγκεκριμένο δημοσίευμα δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Τρέφω απεριόριστο σεβασμό στις γυναίκες. Αισθάνομαι φρικτά για το γεγονός ότι κάτι που έκανα μπορεί να έφερε σε δύσκολη θέση μια κυρία. Λυπάμαι. Δεν αντικατοπτρίζει αυτό που είμαι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου