Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Εκλογές Σήμερα στη Βοστώνη για άλλες πόλεις για Δήμαρχο και Δημοτικά Συμβούλια

Σήμερα γίνονται οι εκλογές για δημάρχους και δημοτικά συμβούλια σε διάφορα μέρη της Αμερικής και της Νέας Αγγλίας.
Στη Βοστώνη γίνεται μάχη για τη Δημαρχεία μεταξύ του νυν Δημάρχου Marty Walsh και Tito Jackson που μέχρι τώρα είναι δημοτικός σύμβουλος. Και οι δύο υποψήφιοι έχουν καταλάβει τη δύναμη της Ελληνικής ψήφου με τους δύο υποψηφίους να εμφανίζονται στη παρέλαση και εκδηλώσεις της Ελληνικής Ομογένειας. Να σημειώσουμε ότι ο 4ος σε βαθμό στο Δημαρχείο της Βοστώνης είναι ο κ. Αλέκος Γιούρντας.
Εκλογές και στο Lowell, την ιστορική πόλη αφού εδώ κατασκευάστηκαν τα πρώτα εργοστάσια των ΗΠΑ όπου οι 18 υποψήφιοι διεκδικούν 9 θέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο. Εδώ υπάρχει ένα μεγάλο ζήτημα με το που θα βρίσκεται το νέο Λύκειο της πόλης το οποίο θα είναι το δεύτερο λύκειο της κοινοπολιτείας σε αριθμό μαθητών.   Με τους υποψηφίους να είναι 9 για να ανακατασκευαστούν τα κτήρια στο κέντρο της πόλης και οι άλλοι 9 να κτιστεί νέο κτιριακό συγκρότημα στην άκρη της πόλης, κοντά στο στάδιο.
Ο φιλέλληνας δήμαρχος Ed Kennedy που έχει ταχθεί όπως παραμείνει το λύκειο στο κέντρο της πόλης ήρθε πρώτος στις προκριματικές μεταξύ 23 υποψηφίων.
Εκλογές για δήμαρχο στο Lynn, στο Framingham και αλλού.
Στη Νέα Υόρκη η Ελληνο-κύπρια κ. Νικόλ Μαλλιωτάκη διεκδικεί τη δημαρχία από τον νυν δήμαρχο Ντεμπλάζιο.


Σας συνιστούμε να πάτε να ψηφίσετε και να ψηφίζεται πάντα για όποιον ή όποια νομίζεται ότι είναι άξιος, άξια. Δώστε σημασία στους ελληνικής καταγωγής και τους φιλέλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου