Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

«Πόλεμος» στ' αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης

Σάββατο, 18 Νοεμβρίου, 2017

Βαρύ κλίμα μετά τις δηλώσεις του Ρονάλντο
«Πόλεμος» στ' αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι στην καλύτερη φόρμα, τα νεύρα του Πορτογάλου σούπερ σταρ της Ρεάλ είναι στην...τσίτα και οι δηλώσεις που έχει κάνει τις τελευταίες μέρες, έχουν προκαλέσει εκνευρισμό στα αποδυτήρια της «βασίλισσας».

Δεν είναι υπερβολή αν ισχυριστεί κάποιος ότι το κλίμα στους «μερένχες» είναι πολύ βαρύ, ειδικά μετά την τελευταία τοποθέτηση του Κριστιάνο. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Πορτογάλος αμφισβήτησε τις δυνατότητες του ρόστερ της Ρεάλ, εκτιμώντας πως δεν έπρεπε να φύγουν Πέπε, Μοράτα και Χάμες.

«Ο Πέπε είναι μεγάλος παίκτης και πολύ σημαντικός για την ομάδα. Το ίδιο ισχύει και για τον Μοράτα όπως και για τον Χάμες. Αυτοί οι παίκτες μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά και φέτος δεν είναι στη Ρεάλ. Δεν ξέρω αν το φετινό ρόστερ είναι χειρότερο αλλά σίγουρα δεν είναι τόσο έμπειρο και η εμπειρία είναι πολύ σημαντική».

Η αντίδραση του Ράμος


Τα όσα υποστήριξε ο Κριστιάνο δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους συμπαίκτες του και ο αρχηγός μάλιστα της Ρεάλ, Σέρχιο Ράμος, απάντησε στον Πορτογάλο. «Δεν είμαι σύμφωνος μ' αυτά που είπε ο Κριστιάνο. Έχω άλλη άποψη» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Ισπανού αμυντικού.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ενοχλημένος εμφανίζεται και ο προπονητής της «βασίλισσας», Ζινεντίν Ζιντάν. Οι πληροφορίες άλλωστε αναφέρουν πως οι σχέσεις του Ρονάλντο με τον προπονητή του είναι τεταμένες εδώ κι αρκετό καιρό.

«Αν θέλει να φύγει δεν έχω πρόβλημα»

Αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί είναι τα ρεπορτάζ ισπανικών ιστοσελίδων, που αναφέρουν ότι ο Ζιντάν συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ.
Πάντα με βάση τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Ζιντάν εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του στον πρόεδρο της ομάδας, για τα καμώματα του Πορτογάλου. «Αν θέλει να φύγει ας φύγει. Δεν έχω κανένα πρόβλημα» φέρεται μάλιστα να έχει πει ο Ζιντάν για τον Ρονάλντο.
Θυμίζουμε πως τις τελευταίες μέρες ο Ρονάλντο εμφανίζεται απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί στο «Μπερναμπέου». Οι ισπανικές εφημερίδες μάλιστα υποστηρίζουν πως ο Πορτογάλος θέλει ν' αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος της φετινής σεζόν, παρά το ότι έχει συμβόλαιο με τη «βασίλισσα» γι' αρκετά ακόμα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου