Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017

Τραμπ: «Καλώ την Κίνα να εργαστεί πολύ σκληρά» για το θέμα της Β. Κορέας

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου, 2017

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προέτρεψε σήμερα τον κινέζο ομόλογό του Σι Τζινπίνγκ να εργαστεί σκληρά για την επίλυση του προβλήματος των εξοπλιστικών προγραμμάτων της Βόρειας Κορέας, ενώ απαίτησε ταυτόχρονα τη συμβολή της Ρωσίας για να αντιμετωπιστεί μια κατάσταση «δυνητικά δραματική».«Καλώ την Κίνα να εργαστεί πολύ σκληρά» για το ζήτημα αυτό, τόνισε ο Τραμπ και προειδοποίησε ότι ο χρόνος είναι μετρημένος.
Η Κίνα και οι ΗΠΑ συμφώνησαν για την ενίσχυση της επικοινωνίας τους, αλλά και τον διμερή συντονισμό τους σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, συμπεριλαμβανομένων της Κορεατικής Χερσονήσου και του Αφγανιστάν, δήλωσε από την πλευρά του ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ. Επίσης χαρακτήρισε «επιτυχή και ιστορική» την επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.
Για τις συναντήσεις των δύο προέδρων, δήλωσε ότι «προσανατολίστηκαν προς την κατεύθυνση κατάρτισης ενός σχεδίου για την μελλοντική ανάπτυξη των διμερών σχέσεων», ενώ τόνισε ότι οι σχέσεις της Κίνας με τις ΗΠΑ βρίσκονται «σε ένα νέο ιστορικό σημείο αρχής».
«Η Κίνα μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα εύκολα και γρήγορα», έκρινε ο Αμερικανός πρόεδρος και επέμεινε «ο χρόνος πιέζει, πρέπει να ενεργήσουμε γρήγορα».
Ο Αμερικανός πρόεδρος απαίτησε επίσης για άλλη μια φορά από τη Ρωσία να ασκήσει πίεση στο καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν. «Καλώ τη Ρωσία να βοηθήσει στην αντιμετώπιση αυτής της δυνητικά δραματικής κατάστασης», είπε χαρακτηριστικά ο Τραμπ, ο οποίος αναμένεται να συναντηθεί με τον ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν στα τέλη της εβδομάδας, στο περιθώριο μιας περιφερειακής συνόδου στο Βιετνάμ.
Η Κίνα, με την οποία διεξάγεται σχεδόν το σύνολο του εμπορίου της Βόρειας Κορέας, θεωρείται πως βρίσκεται σε θέση να ασκήσει αποτελεσματικά πίεση στο καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν, που προχώρησε στις αρχές Σεπτεμβρίου σε νέα δοκιμή ενός πυρηνικού όπλου.
Πηγή: ΑΠΕ, Xinhua

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου