Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Υπό παρακολούθηση γαλλικό κονβόι με προορισμό τα Εξάρχεια

Βαν με «άγνωστες προμήθειες»


Υπό παρακολούθηση γαλλικό κονβόι με προορισμό τα Εξάρχεια
Τις τελευταίες ημέρες στην ΕΛ.ΑΣ. υπάρχει γενική επιφυλακή εν όψει της επετείου του Πολυτεχνείου με τον φόβο εκτεταμένων επεισοδίων  
Ένα κονβόι 10 περίπου οχημάτων (κυρίως τύπου βαν) με «άγνωστες προμήθειες» που κατηύθηναν Γαλλοι αντιεξουσιαστές με προορισμό καταλήψεις στο κέντρο της Αθήνας -και συγκεκριμένα στα Εξάρχεια- προκάλεσε κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Βήματος», έλληνες αξιωματούχοι αναφέρουν ότι τα οχήματα αυτά εισήλθαν στην χώρα -το μεσημέρι της Δευτέρας- από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και κατευθύνθηκαν στην Αθήνα μέσω του οδικού άξονα Ιωαννίνων - Πατρών-Κορίνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από Έλληνες κι αλλοδαπούς αντιεξουσιαστές τα οχήματα μεταφέρουν «αγαθά πρώτης ανάγκης» κυρίως για πρόσφυγες που διαμένουν σε καταλήψεις των Εξαρχείων.

Παραμένουν θολά πολλά σημεία της υπόθεσης καθώς δεν υπάρχουν περισσότερες διασαφηνίσεις.

Σήμερα, Τρίτη, το κονβόι βρίσκεται σε ξενοδοχείο στην Κόρινθο. Στόχος των επιτελών της ΕΛ.ΑΣ. είναι πιθανόν να ελέγξουν το περιεχόμενο των δεμάτων που μεταφέρονται.

Επιφυλακή εν όψει επετείου του Πολυτεχνείου


Εν τω μεταξύ τις τελευταίες ημέρες στην ΕΛ.ΑΣ. υπάρχει γενική επιφυλακή εν όψει της επετείου του Πολυτεχνείου με τον φόβο εκτεταμένων επεισοδίων.

Η ανησυχία εντείνεται από το γεγονός ότι ήδη εντοπίζεται παρουσία δεκάδων ατόμων σε κτίριο του Πολυτεχνείου.
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου