Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Αύριο η Γενική Συνέλευση και Εκλογές στην Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων


Αύριο, Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου, 2017 γίνεται η Γενική Συνέλευση και εκλογές στην Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας (Βοστώνης).
Η Γενική Συνέλευση θα γίνει στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο στις 7:30μμ και θα έχει ενδιαφέρον αφού θα γίνει απολογισμός των πεπραγμένων και το πρόγραμμα για το μέλλον.
Στο τέλος της συνεδρίασής θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Τα Σωματεία που αποτελούν την Ομοσπονδία φέρουν ευθύνη για το μέλλον της οργάνωσης αφού δεν στέλνουν αντιπροσώπους με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι το πρόβλημα το έχουν τα Σωματεία και όχι η Ομοσπονδία η οποία με 12μελές συμβούλιο (έπρεπε να ήταν 15μελές)  διεκπεραίωσε το έργο της και όλες οι εκδηλώσεις στέφθηκαν με επιτυχία παρ' ότι αρκετοί “λαλίστατοι” απουσίαζαν.
Να πεις για την τελευταία εκδήλωση της 28ης Οκτωβρίου που το Μαλιώτειο γέμισε και όλοι χάρηκαν;  Για την παρέλαση που στέφθηκε με επιτυχία παρ' ότι αρκετοί δεν είχαν χρόνο να παρευρεθούν; Η για το επίσημο δείπνο που η αίθουσα εκδηλώσεων του Καθεδρικού ήταν γεμάτη;
Επαναλαμβάνω ότι το πρόβλημα είναι στους Συλλόγους/Σωματεία που η αντιπροσώπευσή τους είναι λίγη έως καθόλου!
Και όμως είναι άνθρωποι στο Συμβούλιο της Ομοσπονδίας που έχουν δύο-τρεις δουλειές για να βγάλουν τα προς το ζην, έχουν οικογένειες και δίνουν από το χρόνο τους για τα κοινά.
Αξιοσημείωτο είναι ότι πολλά στελέχη και πρώην αξιωματούχοι “χάθηκαν”. Αλλά και χωρίς αυτούς η Ομοσπονδία πήγε καλά.
Είναι ευθύνη όλου του Ελληνισμού να υπάρχουν δυνατοί οργανισμοί, Σωματεία, Ομοσπονδία. Για να συνεχιστεί ο πολιτισμός μας, η γλώσσα μας η ταυτότητά μας, η πίστη μας και όλα τα άλλα που ξεχωρίζουν τον Έλληνα και την Ελληνίδα.
Είναι καθήκον όλων των αντιπροσώπων των Σωματείων να παρευρεθούν και να αναζωογονηθούν τα αδρανεί σωματεία. Δεν μπορεί ένας δύο άτομα να κρατούν το Σωματείο τους για τον εαυτό τους. Ας μας πουν λοιπόν τι έκαναν ή τι θα κάνουν για το Σωματείο τους, τον Ελληνισμό.
Εμείς γεράσαμε” είπε κάποιος προχθές. Εσύ κύριε μπορεί να γέρασες αλλά ακόμα μπορείς να προσφέρεις. Από την άλλη μεριά, που είναι οι “διάδοχοι σου”; Άραγε εσύ έκανες καλά τη δουλειά σου σαν πατέρας σαν μάνα σαν ηγέτης να φέρεις άλλους;
Ποτέ δεν είναι αργά για νέους και ηλικιωμένους, ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
Αύριο στις 7:30μμ όλοι στο Μαλιώτειο.
Η Σύνταξη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου