Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Οργή Τσοχατζόπουλου κατά του 'άνανδρου, χυδαίου, υβριστή' Πολάκη

Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου, 2017


Το πρόσφατο σχόλιο του Παύλου Πολάκη για τη Βίκυ Σταμάτη φαίνεται πως προκάλεσε την αντίδραση του έγκλειστου Άκη Τσοχατζόπουλου

Την αντίδραση του Άκη Τσοχατζόπουλου μέσα από τις φυλακές Χαλκίδας όπου εκτίει την ποινή του, προκάλεσε σχόλιο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, στο Facebook, ο οποίος καταφέρθηκε με διάφορους χαρακτηρισμούς κατά της Βίκυ Σταμάτη για τη χειρονομία που “προσέφερε” όταν μεταφέρθηκε από το σπίτι της στο δικαστήριο προκειμένου να εκτελεστεί η σε βάρος της απόφαση.


Ο πρώην υπουργός σε μία ανακοίνωσή του, στην οποία απευθύνεται στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, φαίνεται να προασπίζεται τη σύζυγό του -αν και εκείνη έχει δηλώσει ότι προχωρά στην έκδοση διαζυγίου- και χαρακτηρίζει τον αναπληρωτή υπουργό μεταξύ άλλων “άνανδρο - χυδαίο - υβριστή και λασπολόγο”.
Αναλυτικά το σχόλιό του έχει ως εξής:
“Κύριε πρωθυπουργέ,
Όσο διατηρείτε ακόμη στην αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ως θεσμικά αρμόδιο Υπουργό Προστασίας της Δημόσιας Υγείας και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης – αυτόν τον άνανδρο-χυδαίο- υβριστή και λασπολόγο, πρόσφατο υπόγειο φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς κ. Πολλάκη, που παρανομεί ενάντια σε μια μάνα ανήλικου παιδιού και συζύγου μου και που έδρασε εναντίον τους, ακραία, παρανομώντας υπόγεια με τους μηχανισμούς και τις υπηρεσίες των παρεξουσιών του και του παρασκηνίου και τσαλαπάτησε με τα φασιστικά άρβυλα του ο ίδιος προσωπικά  το εγγυημένο συνταγματικά, νομοθετικά, ευρωπαϊκά και ελληνικά δικαίωμα προστασίας κάθε Ελληνίδας μάνας και του ανήλικου παιδιού της από την Πολιτεία, τούτο οδηγεί –χρεώνεται αντικειμενικά και παράγει διαρκή τρομοκρατικό  χαρακτήρα, δολιοφθορά και υπονόμευση της δημοκρατίας και των θεσμών της Πατρίδας μας, αλλά και της αξιοπρέπειας και της τιμής του Ελληνικού λαού”.
Αφορμή για το ξέσπασμα του Άκη Τσοχατζόπουλου φαίνεται πως στάθηκε το σχόλιο του Παύλου Πολάκη στον λογαριασμό του στο Facebook, στην οποία ανέφερε: “Ειδα τη φωτογραφια με το προτεταμένο μεςαιο δάχτυλο της (κυρίας) Σταματη και μουρθε στο μυαλό η εξής λεζάντα: "Όταν το φτωχό νυμφιδιο αφού γίνει νεόπλουτο τσουλί ,τα χάνει ολα και (ξανα)μπαίνει φυλακή, χαιρετάει όπως έμαθε να φέρεται προς το "λαουτζίκο" όταν ήταν στο δεύτερο κλεψιμεικο στάδιο της ασήμαντης και άχρηστης ύπαρξης της”.
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου