Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Τραμπ: Μια αξέχαστη βραδιά στην απαγορευμένη πόλη

Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου, 2017

Tweet του αμερικανού προέδρου για την επίσκεψή του στο Πεκίνο
Τραμπ: Μια αξέχαστη βραδιά στην απαγορευμένη πόλη

Για μία αξέχαστη βραδιά, κάνει λόγο στο πρώτο του tweet από το Πεκίνο, ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Λίγες ώρες μετά την επίσκεψή του στην Απαγορευμένη Πόλη, την πρώην κατοικία των αυτοκρατόρων, συνοδευόμενος από τον Κινέζο ομόλογό του Σι Τζινπίνγκ, ο Αμερικανός ηγέτης έγραψε στο πρώτο tweet που έστειλε από την Κίνα:
«Εξ ονόματος της Πρώτης Κυρίας Μελάνια και εμού του ιδίου, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για το αξέχαστο απόγευμα και την αξέχαστη βραδιά στην Απαγορευμένη Πόλη, πρόεδρε Σι και κυρία Πενγκ Λιγιουάν».

«Ανυπομονούμε να σας ξανασυναντήσουμε αύριο το πρωί!» συμπλήρωσε ο Τραμπ, κάνοντας retweet σε ένα μήνυμα του Γαλλικού Πρακτορείου (@AFP) που συνοδευόταν από μια φωτογραφία των δύο ζευγαριών, με την πλάτη προς τον φακό, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στην Απαγορευμένη Πόλη.

Το Twitter, αλλά επίσης το Facebook και η Google είναι απαγορευμένα στην Κίνα. Ωστόσο, όπως κάθε ξένος που επισκέπτεται τη χώρα, ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να συνεχίσει να τουιτάρει από εκεί υπό την προϋπόθεση να καταβάλει τα τέλη περιαγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου