Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017

ΑΠΟΕΛ με ψυχή και ισοπαλία στο Ντόρτμουντ


Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου, 2017


Ενα ΑΠΟΕΛ ψυχωμένο, που άντεξε την πίεση της Ντόρτμουντ, πήρε σπουδαία ισοπαλία στο Βεστφάλεν και πλέον έχει τις δικές του ελπίδες για κατάληψη της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Europa League!
Προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο η Γερμανική ομάδα, ισοφάρισε στην επανάληψη το ΑΠΟΕΛ με γκολάρα Ποτέ!
Με διάθεση να επιτεθεί ξεκίνησε το παιγνίδι η Ντόρτμουντ κάτι απολύτως φυσιολογικό, αλλά το ΑΠΟΕΛ δεν κλείστηκε πίσω και αντιθέτως έκανε το παιγνίδι του από τα αριστερά με κύριο εκφραστή των επιθέσεών του τον Αλωνεύτη.
Πρώτο σουτ ήρθε στο 6’ από τον Γκέτσε αλλά ήταν αδύνατο και δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα ο Πέρεθ στο να μπλοκάρει τη μπάλα. Ενα λεπτό αργότερα ο Βάιγκλ έκανε το μακρινό σουτ αλλά η μπάλα πήγε ψηλά έξω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου