Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

ΨΩΜΙΑΔΗΣ: ΨΗΦΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

«Δεν υπήρξα κομπλεξικός»

Ψωμιάδης: Ψήφισα για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς

το 53% των περιφερειακών εκλογών του 2010 και το 15,5% των εσωκομματικών εκλογών του 2009 δεν το συγκέντρωσα μόνο από την ψήφο των φίλων της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας (φωτογραφία αρχείου).Πηγή: ANA
Με γραπτή δήλωσή του ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ΠαναγιώτηςΨωμιάδης, που υπήρξε βουλευτής της Ν.Δ. και υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, δημοσιοποίησε ότι ψήφισε στις εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού του νέου πολιτικού φορέα.
«Ποτέ μου δεν υπήρξα κομματικά κομπλεξικός. Οπως με έχουν τιμήσει επανειλημμένα φίλοι άλλων παρατάξεων, ήρθε σήμερα η ώρα να τους τιμήσω εγώ. 
»Εξάλλου, το 53% των περιφερειακών εκλογών του 2010 και το 15,5% των εσωκομματικών εκλογών του 2009 δεν το συγκέντρωσα μόνο από την ψήφο των φίλων της Νέας Δημοκρατίας. Καλή δύναμη στον - ή στην - επόμενο αρχηγό της Κεντροαριστεράς», τόνισε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου