Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Ο Κρις Σπύρου στον Πύργο για την Αγιά-Σοφιά: «Παγκόσμια Εκκλησία για την Χριστιανοσύνη»

Την πίστη του ότι σύντομα θα πραγματοποιηθεί Θεία Λειτουργία στην Αγία Σοφία, στην Κωνσταντινούπολη, διατράνωσε στην χθεσινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Λάτσειο  Δημοτικό Μέγαρο Πύργου ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ενορίας της Αγίας Σοφίας Κρίς Σπύρου.

Η εκδήλωση με τίτλο «Αγία Σοφία: Η ώρα της απελευθέρωσής της ως τόπου λατρείας των απανταχού Ορθοδόξων Χριστιανών» έγινε παρουσία πλήθους κόσμου που κατέκλυσε την αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (σ.σ. υπήρχαν καθίσματα και στην είσοδο της αίθουσας ενώ πολλοί παρακολούθησαν όρθιοι την εκδήλωση), με τον διακεκριμένο Ελληνοαμερικανό ομιλητή να αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως «τίποτα δεν έχει αλλάξει από τις 29 Μαΐου 1453. Το Οικουμενικό Πατριαρχείο και η Αγία Σοφία είναι υπό κατοχή» και να καλεί, παράλληλα, τους παρευρεθέντες να γίνουν μέλη της Παγκόσμιας Ενορίας υπογράφοντας την σχετική αίτηση…
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου