Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Επίσημη αναφορά Κουτσούκου στον Τσακαλώτο: Στη Βουλή… τα «πυροδάνεια»


Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου, 2017

Επίσημη απάντηση μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου ζητά από τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννης Κουτσούκος, για την παράταση της αποπληρωμής των «πυροδανείων» που έχουν υπαχθεί στο καθεστώς αναστολής καταβολής δόσεων ρυθμισμένων οφειλών, ζήτημα που έθεσε πριν από δεκαπέντε ημέρες με υπόμνημα η διοίκηση του Επιμελητηρίου Ηλείας, καθότι υπέβαλε έγγραφη αναφορά.
Σύμφωνα με το υπόμνημα που έστειλε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Κώστας Νικολούτσος, δεδομένης της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας  και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των δανείων με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου, προτείνει τη θέσπιση ειδικής νομοθετικής ρύθμισης, η οποία θα δίνει παράταση δύο έως τεσσάρων ετών για την πληρωμή κεφαλαίου και τόκων πυρόπληκτων επιχειρήσεων, οι οποίες εξυπηρετούν κανονικά τα ανωτέρω δάνεια με απόλυτη συνέπεια από την υπαγωγή τους το 2007 έως και σήμερα…
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου