Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017

Επίσημη αναφορά Κουτσούκου στον Τσακαλώτο: Στη Βουλή… τα «πυροδάνεια»


Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου, 2017

Επίσημη απάντηση μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου ζητά από τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννης Κουτσούκος, για την παράταση της αποπληρωμής των «πυροδανείων» που έχουν υπαχθεί στο καθεστώς αναστολής καταβολής δόσεων ρυθμισμένων οφειλών, ζήτημα που έθεσε πριν από δεκαπέντε ημέρες με υπόμνημα η διοίκηση του Επιμελητηρίου Ηλείας, καθότι υπέβαλε έγγραφη αναφορά.
Σύμφωνα με το υπόμνημα που έστειλε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Κώστας Νικολούτσος, δεδομένης της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας  και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των δανείων με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου, προτείνει τη θέσπιση ειδικής νομοθετικής ρύθμισης, η οποία θα δίνει παράταση δύο έως τεσσάρων ετών για την πληρωμή κεφαλαίου και τόκων πυρόπληκτων επιχειρήσεων, οι οποίες εξυπηρετούν κανονικά τα ανωτέρω δάνεια με απόλυτη συνέπεια από την υπαγωγή τους το 2007 έως και σήμερα…
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου