Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Ποιος είναι ο 58χρονος δολοφόνος της εφοριακού

Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου, 2017

Νέα στοιχεία για τη δράση του, τη διακίνηση χασίς και τον τρόπο εντοπισμού του από φορητή συσκευή της ΕΛ. ΑΣ - Είχε φυλακισθεί για άλλα αδικήματα
Ποιος είναι ο 58χρονος δολοφόνος της εφοριακού
Ο 58χρονος, αρμενικής καταγωγής, Εμμανουήλ Γ. Εσ. που δολοφόνησε, πριν 20 ημέρες, την εφοριακό Δώρα Ζέμπερη.

Ο 58χρονος, αρμενικής καταγωγής, Εμμανουήλ Γ. Εσ. που είχε γεννηθεί και κινείτο στη Νέα Ιωνία -διέμενε στην οδό ελλησπόνου- και είχε αλλεπάλληλες φορές οδηγηθεί στο Αυτόφωρο για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών (φωτογραφία του αποκαλύπτει "Το Βήμα") είναι ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού, πριν από 20 ημέρες, στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών στη Ριζούπολη. Ο 58χρονος είχε κατηγορηθεί παλιότερα για υποθέσεις διακίνησης 11 κιλών χασίς, για κλοπές και ληστείες του δρόμου ενώ προσφάτως υπήρχε αναζήτησή του για διαρρήξεις σε αυτοκίνητα του Αμαρουσίου της νέας Ιωνίας και αλλού.

Ηταν κρατούμενος στις φυλακές Χαλκίδας. Μάλιστα σε σωματικό έλεγχό του από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ στη Χαλκίδας  είχε βρεθεί στην κατοχή του ποσότητα ηρωίνης.
Η ΕΛ.ΑΣ έφθασε στα ίχνη του -όπως αποκαλύπτει Το Βήμα- ύστερα από νεώτερο στίγμα που εξέπεμψε η συσκευή του κινητού της άτυχης εφοριακού, σε καταστήματα κινητής τηλεφωνίας της οδού Γερανίου και Μενάνδρου και το οποίο εντοπίσθηκε από ειδική φορητή συσκευή της ΕΛ.ΑΣ προ μερικών ημερών.

Ο καταστηματάρχης έβαλε στην συσκευή του κινητού της άτυχης εφοριακού νέα κάρτα SIM και το ενεργοποίησε προκειμένου να το πουλήσει. Ωστόσο οι αξιωματικοί, με βάση τον αριθμό του κινητού της δολοφονηθείσας, ήξεραν τον κωδικό ΙΜΕΙ της συσκευής. Και έτσι εντόπισαν τη νέα κάρτα SIM που τοποθετήθηκε στη συσκευή και που ακριβώς αυτή ενεργοποιήθηκε. Ακόμη γενετικό υλικό φέρεται να βρέθηκε σε χαρτιά -πιθανόν χαρτοπετσέτες- που πέταξε ο δράστης μετά το στυγερό έγκλημα.
TON BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου