Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΆ 300 ΑΕΡΟΣΚΑΦΏΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ $37 ΔΙΣ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗ BOEING ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ CASC


Συμφωνία $37 δισ. ανάμεσα στη Boeing και την κινεζική CASC
Η συμφωνία περιλαμβάνει παραγγελίες και δεσμεύσεις για αεροσκάφη με έναν και δύο διαδρόμους των μοντέλων 737,787 (φωτογραφία) και 777.
H κινεζική εταιρεία CASC (China Aviation Suppliers Holding Company) υπέγραψε την Πέμπτη συμφωνία με την αμερικανική Boeing για την αγορά 300 αεροσκαφών της, αξίας μεγαλύτερης των 37 δισ. δολαρίων. Σύμφωνα με τη Boeing, η συμφωνία έγινε στο πλαίσιο της αμερικανικής εμπορικής αποστολής στην Κίνα και περιλαμβάνει παραγγελίες και δεσμεύσεις για 300 αεροσκάφη με έναν και δύο διαδρόμους των μοντέλων 737,787 και 777.

Στην Κίνα σημειώνεται μεγάλη αύξηση της αγοράς αεροπορικών μεταφορών τα τελευταία χρόνια. Η CASC προχώρησε σε μεγάλες αγορές αεροσκαφών της Boeing για να επιτρέψει τη σταθερή αύξηση της δυναμικότητας των αεροπορικών εταιριών, ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της. Η συμφωνία είναι το αποτέλεσμα συνολικής εξέτασης της αγοράς αερομεταφορών της χώρας και των χρονοδιαγραμμάτων παραγωγής κινεζικών εμπορικών αεροσκαφών, πρόσθεσε η CASC.

Θα χρειαστεί 7.240 αεροσκάφη, αξίας $1,1 τρισ. 

«Η Κίνα αποτελεί πολύτιμο πελάτη και βασικό εταίρο και είμαστε υπερήφανοι για το ότι τα αεροπλάνα της Boeing θα αποτελούν μέρος του αυξημένου στόλου της στα επόμενα χρόνια», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Boeing Commercial Airplanes, Κέβιν Μακ Αλιστερ. «Η Boeing και η Κίνα έχουν ισχυρή ιστορία συνεργασίας που βασίζεται σε μεγάλο αμοιβαίο σεβασμό και οι παραγγελίες αυτές γίνονται σε αυτήν τη βάση», πρόσθεσε.

Η συνεργασία αυτή περιλαμβάνει τη βιομηχανική συνεργασία, την ανάπτυξη τεχνολογιών για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της αεροπορικής βιομηχανίας.

Το Μάιο, η Boeing ξεκίνησε στην κινεζική πόλη-λιμάνι Τσουσάν την κατασκευή του πρώτου κέντρου παραγωγής της στο εξωτερικό για το πιο δημοφιλές μοντέλο της, το 737. Σύμφωνα με την τελευταία πρόβλεψη της Boeing, η Κίνα αναμένεται να χρειασθεί 7.240 νέα αεροσκάφη τα επόμενα 30 χρόνια, αξίας σχεδόν 1,1 τρισ. δολαρίων, από τα οποία τα 5.240 δισ. με ένα διάδρομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου