Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

H ιστοσελίδα μας paneliakos.com

σας εύχεται Υγεία, Πρόοδο και Ευτυχία

Happy 2019

Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017

Τα ρολόγια... Tag Heuer προκάλεσαν πολιτικό σκάνδαλο στην Κύπρο

Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου, 2017

Σάλος στην από τα ακριβά δωράκια του Εμίρη προς τους κύπριους βουλευτές
Τα ρολόγια... Tag Heuer προκάλεσαν πολιτικό σκάνδαλο στην Κύπρο

Μείζον θέμα ηθικής τάξης φαίνεται να προκύπτει για μικρό αριθμό βουλευτών διαφόρων κομμάτων - και του προέδρου του νομοθετικού σώματος περιλαμβανομένου - για δώρα αξίας που έχουν λάβει στο πλαίσιο αποστολής στο εξωτερικό και το οποίο ούτε έχουν δηλώσει ούτε έχουν αποδώσει στο σώμα. Στην Κύπρο έχει ξεσπάσει σκάνδαλο για τα ρολόγια που δώρισαν σε κυπρίους βουλευτές οι κουβετιανοί.

Το θέμα, το οποίο δημοσιοποιεί η εφημερίδα «Πολίτης», έχει να κάνει με ταξίδι που πραγματοποίησε τον προηγούμενο Απρίλιο αντιπροσωπεία της Βουλής των αντιπροσώπων, υπό τον πρόεδρο της Δημήτρη Συλλούρη, στο Κουβέιτ, ύστερα από πρόσκληση του προέδρου της Εθνοσυνέλευσης της χώρας του Κόλπου, Marzouq A. Al-Ghanim

Στην αντιπροσωπεία, σύμφωνα με το δημοσίευμα, μετείχαν οι βουλευτές από το ΑΚΕΛ Αριστερά Νέες Δυνάμεις Ειρήνη Χαραλαμπίδου, από το ΔΗΚΟ η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου, από την ΕΔΕΚ ο Ηλίας Μυριάνθους και από τη Συμμαχία Πολιτών η Άννα Θεολόγου. Βάσει του αρχικού προγραμματισμού στην αποστολή θα μετείχε και η Ελένη Σταυρού από πλευράς ΔΗΣΥ, η οποία για προσωπικούς λόγους όμως δεν ταξίδεψε τελικά για το Κουβέιτ.

Μέχρις εδώ, ουδέν θέμα προκύπτει. Το θέμα προέκυψε όταν ο πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης του Κουβέιτ, δώρισε, σύμφωνα με την εφημερίδα, σε ένα έκαστο μέλος της κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας από ένα ακριβό ρολόι.

Το ρολόι που δόθηκε ως δώρο στους δύο άνδρες ήταν μάρκας TAG Heuer. Αναφορικά με τις τρεις γυναίκες της αποστολής, οι πληροφορίες  λένε ότι έλαβαν ως δώρο τα γνωστά ελβετικά ρολόγια Charriol. Για όσους γνωρίζουν για το συγκεκριμένο αξεσουάρ, οι πιο πάνω φίρμες ασφαλώς και δεν προορίζονται για τους κοινούς θνητούς! Εξάλλου, μέσα από μία γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο, εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κάποιος ότι οι χαμηλότερες τιμές προσφοράς (διαδικτύου!) ξεκινούν από 1.500 ευρώ και φθάνουν μέχρι τις 10 και 15 χιλιάδες.
TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου