Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017

Ν. Ανδρουλάκης: «Καταρρέει το αφήγημα «Greek comeback» του κ. Τσίπρα»


 Τρίτη, 17 Οκτωβρίου, 2017

Μετά από δύο χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat, 3,8 εκατ. Ελληνες ή το 35,6% του πληθυσμού αντιμετωπίζει τον κίνδυνο φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού. Χειρότερες επιδόσεις από τη χώρα μας στην Ευρώπη έχουν μόνο η Βουλγαρία και η Ρουμανία. Με απλά λόγια η πολιτική με… αριστερό πρόσημο και η εικόνα της Ελλάδας που βγαίνει από την κρίση είναι τελικώς εικονική πραγματικότητα.
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τα στοιχεία του προϋπολογισμού καταγράφεται υστέρηση στα έσοδα της τάξης των 2,3 δις ευρώ και προκειμένου να κλείσει ο προϋπολογισμός θα πρέπει να εισπραχθούν, μέχρι το τέλος του έτους, 15,8 δις ευρώ.
Από φτωχοποιημένους πολίτες και διαλυμένες επιχειρήσεις περιμένει η κυβέρνηση να γεμίσει τα κρατικά ταμεία αδιαφορώντας για τα έσοδα που θα μπορούσαν να έρθουν από επενδύσεις, από παραγωγή πλούτου.
Το νέο επικοινωνιακό αφήγημα με τίτλο «Greek comeback» που χτίζει ο πρωθυπουργός από τις ΗΠΑ καταρρέει. Ο εφιάλτης που βιώνουν καθημερινά εκατομμύρια Ελληνες δεν έχει καμιά σχέση με το… «αμερικανικό όνειρο» που ζει η συμμαχία Τσίπρα – Καμμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου