Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

'Επανεμφάνιση' Σώρρα με απειλητικά μηνύματα

Την οργή του καταζητούμενου από την ΕΛ.ΑΣ. πρώην επικεφαλής της "Ελλήνων Συνέλευσις" προκάλεσε το συνέδριο της οργάνωσης που προγραμματίζεται για την εκλογή νέου αρχηγού

Adtech Ad
Με ένα ηχητικό μήνυμα, στο οποίο εκφράζει απειλές προς πρώην συνεργάτες του έκανε την επανεμφάνισή του ο Αρτέμης Σώρρας που παραμένει άφαντος εδώ και επτά μήνες.


Ο καταζητούμενος, με αφορμή το  συνέδριο για την εκλογή νέου αρχηγού στην «Ελλήνων Συνέλευσις» που έχει προγραμματιστεί σε λίγες ημέρες, κάνει λόγο στο μήνυμά του για προδοσία και ζητεί «ξεκαθάρισμα».
Ειδικότερα, ο μέχρις πρότινος επικεφαλής της "Ελλήνων Συνέλευσις" επιτίθεται δριμύτατα στους άλλοτε στενούς του συνεργάτες Βασίλη Θοδωρόπουλο, Γιάννη Καλογερόπουλο και Βίκυ Χαραλάμπους, κάνοντας λόγο για «κερατάδες, κοπρίτες και προδότες».
Ο Σώρρας υποστηρίζει ότι είχε προβλέψει τι θα συμβεί: «Ήξερα τι θα γίνει αλλά δεν μπορούσα να το πω σε εσάς ή την οικογένειά μου». Και συνεχίζει: «Αυτοί οι εγκάθετοι που ήταν δίπλα μου και λένε ότι δεν έχουν ΑΦΜ οι "κεντρικές διοικήσεις", λυπάμαι γι' αυτούς που λένε τόσο άσχημα πράγματα».
Λίγο αργότερα ακούγεται να λέει οργισμένος: «Ότι κι αν λένε είναι τόσο κοπρίτες, τόσο προδότες, που πρέπει να το διαχειριστείτε εσείς. Γιατί η προδοσία τους περνά από σας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου