Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017

Στην τελετή αφής της Ολυμπιακής φλόγας: Πρώτος Λαμπαδηδρόμος ο Απόστολος Αγγέλης


Ο  Απόστολος Αγγέλης, που ήδη έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή του στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της PyeongChang 2018, θα είναι ο πρώτος λαμπαδηδρόμος κατά την τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη 24 Οκτωβρίου στην Αρχαία Ολυμπία.

Το Ολυμπιακό Φως θα «γεννηθεί» στο Ναό της Ήρας με τον παραδοσιακό -όπως πάντα- τρόπο, απευθείας από τις ακτίνες του ηλίου, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, του Πρωθυπουργού της Νοτίου Κορέας Nak-Yon Lee, του Πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ, του υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, στελεχών της Οργανωτικής Επιτροπής «PyeongChang 2018» και σύσσωμης τη νέα Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με τον Πρόεδρό της Σπύρο Καπράλο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου