Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Πολάκης: «Δεν κλείνει αλλά αναβαθμίζεται το Νοσοκομείο Αμαλιάδας»


Διαβεβαιώσεις δια στόματος του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, ότι τοΝοσοκομείο της Αμαλιάδας όχι μόνο δεν κλείνει αλλά αναβαθμίζεται, δόθηκαν χθες στην αντιπροσωπεία των Ηλείων που συναντήθηκε μαζί του στο Υπουργείο.

Η συνάντηση έγινε χθες το μεσημέρι με την συμμετοχή των βουλευτών Έφης Γεωργοπούλου- Σαλτάρη και Μάκη Μπαλαούρα, του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας Κώστα Διαμαντόπουλου και του αναπληρωτή διοικητή Γιάννη Λέντζα.
Αφορμή, τα όσα έχουν ανακύψει το τελευταίο διάστημα και έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση, καθώς εκφράζονται φόβοι ότι το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας θα οδηγηθεί σε λουκέτο εάν συνεχιστεί η συζήτηση και προχωρήσει η διαδικασία ενοποίησής του με το Νοσοκομείο του Πύργου και φυσικά εάν συνεχιστεί η αποδυνάμωσή του από προσωπικό.
Ολοκλήρωση πτέρυγας και προσλήψεις
Πρέπει να συζητηθεί ότι η συνάντηση διήρκησε δύο ώρες και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα που έχουν ανακύψει με το Νοσοκομείο Αμαλιάδας.
Πρωτίστως ξεκαθαρίστηκε ότι υπάρχει η βούληση από την πλευρά της κυβέρνησης για την ολοκλήρωσή της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου και δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι το θέμα θα λήξει πολύ σύντομα.
Ο αν. Υπουργός Υγείας ξεκαθάρισε ότι το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας δεν πρόκειται να συρρικνωθεί ή ενοποιηθεί, αλλά θα μείνει ως έχει, ωα διασυνδεόμενο δηλαδή με αυτό του Πύργου.
Μάλιστα, ζήτησε να μπουν στο μικροσκόπιο όλες οι μετακινήσεις προσωπικού προς άλλες νοσηλευτικές μονάδες και σε περιπτώσεις που θα διαπιστωθεί ότι υπάρχουν αδικαιολόγητες μετακινήσεις τότε θα επανέλθουν στις θέσεις τους.
Επίσης, ανακοίνωσε την πρόσληψη τεσσάρων μόνιμων γιατρών και πιο συγκεκριμένα ενός αναισθησιολόγου, ενός χειρουργού, ενός καρδιολόγου και ενός ορθοπαιδικού. Προσλήψεις που θα γίνουν άμεσα, καθώς από σήμερα κιόλας θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες από το Νοσοκομείο Αμαλιάδας, έτσι ώστε να γίνουν οι προκηρύξεις των θέσεων μέχρι το τέλος του έτους ή το αργότερο στις αρχές του 2018.
Ο κ. Πολάκης εξέφρασε την πρόθεσή του να επισκεφθεί την Ηλεία τον επόμενο μήνα και συγκεκριμένα το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας προκειμένου να δει από κοντά την νέα πτέρυγα και να ξεκαθαρίσει ότι το Νοσοκομείο δεν κλείνει αλλά θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αναβάθμισή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου