Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ ΘΩΡΗΚΤΟ «ΑΒΕΡΩΦ»

Παρασκευή, 6 Οκρωβρίου, 2017

Στη Θεσσαλονίκη το θωρηκτό «Αβέρωφ»
Για πρώτη φορά μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου το θωρηκτό Αβέρωφ θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

«Το "Αβέρωφ" αποτελεί το μοναδικό κομμάτι της ελληνικής επικράτειας, που δεν έχει υποστείλει τη σημαία για 106 χρόνια» σημειώνει ο κυβερνήτης του πλοίου, αρχιπλοίαρχος Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος και εξηγεί πως «θα κινηθεί μέσω του Κάβο Ντόρο με τη βοήθεια ρυμουλκών για να φτάσει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και στον Θερμαϊκό μέσα από ένα ταξίδι 60 περίπου ωρών».

Στην πόλη είναι προγραμματισμένο να παραμείνει για έναν μήνα «με στόχο να δώσει τη φλόγα, το μήνυμα της υπερηφάνειας και της αξιοπρέπειας στη Βόρεια Ελλάδα και στους Έλληνες κάθε ηλικίας που το περιμένουν με μεγάλη λαχτάρα» καταλήγει ο κ. Χαραλαμπόπουλος. 

Το «Αβέρωφ» θα είναι προσβάσιμο με σειρά προτεραιότητας και με τη συνοδεία εξειδικευμένου ξεναγού ομάδες των 40 ατόμων να περιηγούνται σε κάθε σημείο του, ενώ περισσότερα από 150 σχολεία της βορείου Ελλάδας έχουν εκφράσει την επιθυμία να το επισκεφθούν.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου