Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ ΘΩΡΗΚΤΟ «ΑΒΕΡΩΦ»

Παρασκευή, 6 Οκρωβρίου, 2017

Στη Θεσσαλονίκη το θωρηκτό «Αβέρωφ»
Για πρώτη φορά μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου το θωρηκτό Αβέρωφ θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

«Το "Αβέρωφ" αποτελεί το μοναδικό κομμάτι της ελληνικής επικράτειας, που δεν έχει υποστείλει τη σημαία για 106 χρόνια» σημειώνει ο κυβερνήτης του πλοίου, αρχιπλοίαρχος Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος και εξηγεί πως «θα κινηθεί μέσω του Κάβο Ντόρο με τη βοήθεια ρυμουλκών για να φτάσει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και στον Θερμαϊκό μέσα από ένα ταξίδι 60 περίπου ωρών».

Στην πόλη είναι προγραμματισμένο να παραμείνει για έναν μήνα «με στόχο να δώσει τη φλόγα, το μήνυμα της υπερηφάνειας και της αξιοπρέπειας στη Βόρεια Ελλάδα και στους Έλληνες κάθε ηλικίας που το περιμένουν με μεγάλη λαχτάρα» καταλήγει ο κ. Χαραλαμπόπουλος. 

Το «Αβέρωφ» θα είναι προσβάσιμο με σειρά προτεραιότητας και με τη συνοδεία εξειδικευμένου ξεναγού ομάδες των 40 ατόμων να περιηγούνται σε κάθε σημείο του, ενώ περισσότερα από 150 σχολεία της βορείου Ελλάδας έχουν εκφράσει την επιθυμία να το επισκεφθούν.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου